2777
2789
عنوان

چرا آنقدر عروسی ها

439 بازدید | 20 پست

مزخرف شده این استقبال و صف چیه خدایی مثلا میخانه عین اینستاگرام کنند آخه باغ تالار شب یک میلیارد تهران رو چجوری تو تالار صد سال پیش اجرا میکنید بخدا آدم نمیدونه عروسی یا عزا عروس داماد عین دوتا غریبه آن مثلا دارن تانگوم میرن داماد چشاش رو زنای دیگه است 

عروس طلا اینا هیچی یک گردنبند نازک لباس عروس هم که پف ندارم عین لباس معمولی شده هیچ کس نه می‌رقصه نه هیچی عین ماتم زده ها می‌شینن خب چرا خودتون اذیت میکنید پول ندارید ازدواج کردن تون چیه 

بعد مثلا پسره باباش صاحب تالار بود و🤦🏻🙄 آنقدر داغون عروسی گرفتن

دختری از جنس دریا 

اون عروسی داغان بوده 

وگرنه عروسی های ما همه مراسمات و برنامه هارو اجرا میکنن همه ام میریزن وسط هینه پارتی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

شمام یه ذره شعور پیدا میکنین بی فرهنگ ها میرین نون و نمک بقیه رو میخورین اگه آرزوی خوشبختی نمیتونین بکنین دهنتون رو ببندین انقد نظر ندین.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی های ما تشریفاتش زیاده و خوب خرج میکنن اما اکثر عروسیها شده شو اف مهمون ها هم انگار سیاهی لشکرن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شمام یه ذره شعور پیدا میکنین بی فرهنگ ها میرین نون و نمک بقیه رو میخورین اگه آرزوی خوشبختی نمیتونین ...

بی فرهنگی چیه خواهر دوستم فیلم بردار عروسی بود رفتم کمکش مهمان نبودیم آرزوی خوشبختی وقتی از همین اول ازدواج شون .... بیخیال 

دختری از جنس دریا 

حالا سلیقه ای هست هر کسی دوست داره هر مدلی که دلخواهشه شب عروسی شو بگیره . ولی واقعا دلم تنگه عروسی ...

وای این سینی ها که دونفر میزاشتن دیس فلزی کباب زغالی با نوشابه مشکی رقص کردی وایییی خیلی خوبه

دختری از جنس دریا 

خخ معلومه حسابی حسودیت شده خواهر

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

به تو چه دوست دارند اینطوری عروسی بگیرند شما برای عروسی خودت هر کاری دلت خواست انجام بده در مورد بقیه به شما ربطی نداره

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️