2777
2789

موقع خواب در د شدید دارم به لطف خدا تازه چند روزی هست ازمایشم مثبت شده .ودرد شدید پام شروع شده لطفا بگید علتش چیه

الان با درد بیدار شدم

یا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در کل بارداری به خاطر بالا بودن سطح هورمون ها این درد طبیعیه ..از هفته ۲۶ هم بیشتر میشه ..ولی حتما به دکترت بگو 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بله در کل بارداری به خاطر بالا بودن سطح هورمون ها این درد طبیعیه ..از هفته ۲۶ هم بیشتر میشه ..ولی حت ...

به به مامان صبا جون 

سیزده بدرتون مبارکاااا😘😘

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
به به مامان صبا جون  سیزده بدرتون مبارکاااا😘😘

سلام عزیزم سیزده شما هم مبارک ...ما که خونه بودیم کلی صفا کردیم هوا بارانی بود اینجا😂

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

خودمم از اول درگیرم دکترم گفت طبیعیه .الانم پاهام درد میکنه خوابم نمیبره 

سلام عزیزم سیزده شما هم مبارک ...ما که خونه بودیم کلی صفا کردیم هوا بارانی بود اینجا😂

وای چرا اینقدر هوا سرد و‌بارونی بود 😬😬😬😬

وای چرا اینقدر هوا سرد و‌بارونی بود 😬😬😬😬

تو بارداری خوب بود برام 😂تو خونه راحترم 😄

من رفتم شهربازیه متروسنتر ماشین سواری😂😂😂😂

👍👍👍😍😍😍💖ایول کارت درسته ...

👍👍👍😍😍😍💖ایول کارت درسته ...

😘😘😘😘

😂😂😂😂

وای صبا جون همین  الان نی نیم لگدی زد که از ترس شوک‌شدم گریم گرفت البته از ترس اولین بار بود😭😭😭😭

😘😘😘😘 😂😂😂😂 وای صبا جون همین  الان نی نیم لگدی زد که از ترس شوک‌شدم گریم گرفت البته از ...

ای جونم ..خیلی هیجان انگیزه ....قربون لگدهاشون 

خدا نکنه عزیزم ♥️♥️ واقعا ترسیدم 😰😰

اوایل اینجوریه آدم یه طوری میشه خخخ