2777
2789
عنوان

دوستان حال روحیم خیلی بده😭

79 بازدید | 12 پست

حوصله هیچ کاری ندارم همش تو نینی سایت و گوشی میچرخم دست و دلم ب هیچ کار نمیره. چن سالی هس ک جدا شدم دیگه از مردا بدم اومده😭💔 تروخدا اگه راهی دارید برای بهتر شدن حالم دریغ نکنید خدا خیرتون بده الهی همه تون حاجتروا بشید🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تنها راهی که به نطر من میتونی جواب بگیری ازش اینه که به شدت سر خودتو گرم کنی با کار باور کن پول که داشته باشی حالت خیلی خوب میشه باید واسه خودت هدف گزاری کنی واقعا زندگی بدون هدف بسیار کسل کننده و افسردس 

💜🍃

اصلا توانشو ندارم😔

باید داشته باشی بایدیه‌

امروز صبح رفتم سرکار کلی روحیم عوض شد 

بعدش از شدت خستگی خوابم برد 

به هیچی فکرم نمی‌رفت با بچها کلی بازی کردیم

بیا توت فرنگی بردار🍓

اینکه از مردا بدت میاد در مواردی میشه گف خیلی خوبه 😅

چون که خیلیا دقیقن بعد از جدا شدن دوباره وارد رابطه میشن دلبسته میشن و ازدواج میکنن و حتا دوباره شکست رو تجربه میکنن

چرا کلاس های مورد علاقتو نمیری؟؟

یه ساز جدید یاد بگیر،سفر برو(در صورتی که وسع مالیت اوکی باشه)

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

واقعا تنها راهی که به نطر من میتونی جواب بگیری ازش اینه که به شدت سر خودتو گرم کنی با کار باور کن پو ...

اخه موضوع اینه ک دیگه هیچ هدفی برام جذاب نیس حتی دوس ندارم زنده باشم😔

اخه موضوع اینه ک دیگه هیچ هدفی برام جذاب نیس حتی دوس ندارم زنده باشم😔

اینطوری فقط عمرت میره ها یه روز به خودت نیای ببینی شده۵۰سالت اینطوری زندگی کردی با تمام وجود بپذیر تنها کسی که میتونه نجاتت بده خودتی کم کم شروع کن به ساختن خودت شده به زور بعد از یه مدت خودت متوجه میشی چقدر پیشرفت کردی

💜🍃