2777
2789
عنوان

کادوی بعد زایمان

143 بازدید | 16 پست

چی گیرتون اومد ؟؟من شوهرم هیچی واسم نگرفت وضعمونم شکرخدا خوبه ...واسع زایمان اولمم چیزی نگرفت ولی لونموفعه تو‌مضیقه بودیم😔نمیدونم‌ب خاطر هورمونام اینجوری حساس شدم یا چی‌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😕

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چیزی بهش نگفتی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر که معمولا چیزی نمیگیره ولی اطرافیان چرا

نزن این حرفو، این همه کادوی سرویس طلا و باکس گل و ماشین و اینا چیه پس بعد زایمان میدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیزی بهش نگفتی؟

یبار گفتم غیر مستقیم گفت چی میخای؟؟گفتم هرچی ...ولی بازم خبری نیس ...دوران بارداریم خیلی سخت بود همش با استرس و خونه نشینی گذشت الان حس افسردگی داره میاد سراغم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبار گفتم غیر مستقیم گفت چی میخای؟؟گفتم هرچی ...ولی بازم خبری نیس ...دوران بارداریم خیلی سخت بود همش ...

بگو مبلغش مهم نیست ولی دوست داشتم بعد اینهمه سختی و مشکلاتی که برای دنیا اوردن بچمون تحمل کردم، تشکر و قدردانی از سمتت ببینم که ندیدم

بذار بدونه 

کادوی همه یطرف 

کادوی شوهر یطرف 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اطرافیان کیا مثلن ..من از شوهرم توقع دارم فقط

والله من مثلا دامادم هم چیزی نگرفت برای دخترم اصلا تا به الان هم مشکلی نبوده مثلا کسی نگفته همسرت چیزی نخرید ولی من برای دخترم گوشی خریدم گوسفند کشتم پدر شوهرش ۱۲سال پیش ۱میلیون داد برادرش یه تو گردنی که اسم پسرش بود با زنجیر که ۱۰گرم بود داد واطرافیان هم کادو دادن 

والله من مثلا دامادم هم چیزی نگرفت برای دخترم اصلا تا به الان هم مشکلی نبوده مثلا کسی نگفته همسرت چی ...

هیچکس نداد برامم اهمیتی ندارد ولی از شوهرم انتظار دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40