2777
2789
عنوان

از بین بردن لک و جای جوش

78 بازدید | 13 پست

خانوما من روی صورتم جای قرمزی جوش هستش. شدید نیس ولی پوستم سفیده دوست ندارم بمونه. ضمناً پوستمم متمایل به خشکی هستش . به نظرتون این روتین خوبه ؟ 

صبح ها با فوم شستشوی آبرسان صورتم رو میشورم بعدش هیالورونیک میزنم به علاوه مرطوب کننده و ضد آفتاب. و روی لک هامم ترمیم کننده لافارر میزنم البته روی اونایی که تازه هستن.

شب هم مجددا صورتم رو میشورم و بعدش ضدلک و روشن کننده میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا وقتی لک قرمز داری یعنی صورتت حساسه یکم

انقد صورتتو نشور

ترکیبات ملایم استفاده کن

ی ترمیم کننده خوب مث اون یا لاروش پوزای بزن میرن کم کم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

من همشونو امتحان کردم اصلم جواب نداد یه عالمه جای جوش قرمز و قهوه ای داشتم 

اسم دکترمو نمیگم ک نگین تبلیغه ولی رفتم دکتر یه سرم داد هر شب بزنم بعد ۳ ماه همه ی لکه هام محو شدن 

من همشونو امتحان کردم اصلم جواب نداد یه عالمه جای جوش قرمز و قهوه ای داشتم اسم دکترمو نمیگم ک نگین ت ...

ولی خب هم هزینه اش با توجه ب حجم کمش زیاده هم اینکه هر داردخونه ای پیدا نمیکنی داروخونه های استان ما هیچ کدوم نداشتن از تهران گرفتم

تازه میخوام روشن کننده رو شروع کنم.ولی هیالورونیک خوب بود

پس ادامه بده و آبرسان رو هم فراموش نکن

لافارر هم من ترمیم کننده داشتم ازش ولی خیلی راضی نبودم و تو دقت کن جاهایی که جای جوش داری بزن من به کل صورتم زدم و بعدش جوش زدم