2777
2789

همه ی دخترا حداقل یه بار یکی دوسشون داشته منظورم جنس مخالفه منو هیچ کس دوست نداشته ۲۶ سالمه  ۸ سال رفتم دانشگاه هیچ پیشنهادی نداشتم هر خواستگاریم سنتی میاد یا خوب نیست یا یه اتفاقی میوفته که نمیشه  دلم میخواد بپذیرم که من دوست داشتنی نیستم و مجرد میمونم تا دلم آروم شه ولی بهش که فکر میکنم دلم میگیره خیلی زیاد🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی ؟

یعنی تو استایلت خوبه بر مبنای فرم بدنت میپوشی 

خوش بو و مرتب ظاهر میشی 

آداب معاشرت بلدی 

مهارت های آشپزی یاد حداقل هایی که یک زن نیاز بلدی 

شاغلی و مستقلی 

باز خواهان نداری؟

منم گاهی فکر میکنم دوست داشته نشدم مثل بقیه دخترا و دوستام .. فقط فامیلمون بود اونم هیچوقت بهم نگفت دوسم داره فقط حس میکردیم همو دوست داریم از رو یه نشونه هایی.. مراسم بله برونم نیومد و یه استوری خیلی خیلی غمگین گذاشت 

درکل منم مثل شما از این فکرا دارم 

خیلی تنهام مخصوصا که خیلی احساساتیم و دلم واقعا میخواد یکی کنارم باشه

خیلی ها اینجورین عزیزم کامل طبیعیه حس تو 

حق داری 

زیاد بیرون کلاسای مختلف ظاهر شو حتما خوششون میاد

چرا همه باید ازدواج کنن ، سعی کن به آدما بی نیاز باشی 

من مثلا خودم کنار اومدم که حتی دوست دختر هم نمیتونم داشته باشم و برسه به پسر چ برسه شوهر! 

چ‌اهمیتی داره

البته می‌دونم سخته 

.تحمل تنهایی حدا سخته

ولی آدمایی که اذیتت میکنن بدتره

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مطمئنی ؟یعنی تو استایلت خوبه بر مبنای فرم بدنت میپوشی خوش بو و مرتب ظاهر میشی آداب معاشرت بلدی مهارت ...

من پزشکم 

استایل معمولی اسپرت دارم

قیافم عملی نیست ولی بدم نیستم چشمام درشته 

چشم ابرو مشکی پوستم گندمی دماغم یکم قوز داره 

تو اجتماع وبیمارستانم که بودم اکثر بچه های پزشکی باهم تو دوران دانشجویی و بیمارستان آشنا میشن