2777
2789
عنوان

بیا ببین خدا چی گفته بهمون

90 بازدید | 16 پست

“هو معکم این ما کنتم”

حالا این آیه شریفه از سوره حدید چی میگه؟؟؟

میفرماید : خدا با شماست هر جا که باشید 

حالا یعنی چی ؟؟؟

یعنی اینکه ما در هر لحظه و هر جا تحت حمایت خدا هستیم 

چی بهتر از این؟پس خوشگلم چرا ناراحتی؟ی نفس عمیق بکش خودتو بسپار به خودش

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

میدونم ولی خسته شدم از اینکه شبا با استرس بخوابم

انشالله به حق وقت عزیز ، خدا به دل همه ماها آرام ببخشه مخصوصا تو عزیزم

صلوات بفرست ، آرومت میکنه

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

استارتر التماس دعا من خیلی گناهکارم... از یطرفم یمدته اضطراب و افسردگی گرفتم... نمیدونم چمه نمازم میخونم ولی حال دلم خوب نیست شاید از اینکه با حضور قلب نیست😔

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

استارتر التماس دعا من خیلی گناهکارم... از یطرفم یمدته اضطراب و افسردگی گرفتم... نمیدونم چمه نمازم می ...

چشم عزیزم محتاجم به دعای همتون من خودم از بنده حقیر خدام 

پنج تا صلوات به نیتت فرستادم عزیز دلم

انشالله بهترینا نصیبت بشه که از ته دل مهربونت بخندی

قوربون دله مهربونت برات ۵ تا صلوات فرستادم

خیلی مهربونی عزیزم مرسی

منم به نیتت حمد خوندم قشنگم

چشم عزیزم محتاجم به دعای همتون من خودم از بنده حقیر خدام پنج تا صلوات به نیتت فرستادم عزیز دلمانشالل ...

قربونت برم 🥹

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔