2777
2789
عنوان

آیا بوییدن عطر نامحرم حرامه

326 بازدید | 18 پست

تا حالا شنیدین که می‌گن اگه مردی بوی عطر یه زن نامحرم رو بو کنه، حرامه؟ یا اینکه اگه زنی عطر بزنه و بره بیرون، گناه داره چون باعث جلب توجه می‌شه؟

می‌خوام بدونم: نظر شما چیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بنظرم عطر و بوی خوش جزو تمیزی هستش بخصوص توس تابستان و توس مترو اتوبوس دانشگاه باشگاه و

...

و اگه مردی با بوی عطر یک زن تحریک میشه سست عنصره فقط 

ولی خوب ادم بهتره بوی خوش بده تا بوی عرق 

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

باور کنید بوی عرق و گند دادن گناهش بیشتره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آره حرامه 

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

بله از نظر اسلام ایراد داره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

من خانوادم خیلی رو این موضوع حساسن ولی من خودم میگم نه طوری عطر بزنی که تا ده دقیقه بعدش بوی عطرت اونجا بمونه نه طوری باشی مردم از بوی بدنت حالشون بهم بخوره حداقل بوی خوب که بدیم 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
باور کنید بوی عرق و گند دادن گناهش بیشتره

خداوکیلی قاطی نکنین دیگه کسی که بوی عرق بده با هیچ ادکلنی بوش نمی‌ره پس ربطی ندارن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

عزیزم اینجوری نیست شما یه عطر خوب بزنی پخش بوش اونقدر باشه تو کل فضا بپیچه و بعد یه اقا چشاشو ببنده عطر رو بو کنه و تحریک بشه!

اولا عطری که بوش اینقدر پخش بشه خیلی گرونه و کمتر کسی میتونه بزنه ثانیا بوی عطر به مشام کسی هم بخوره تحریک نمیشه مگر کسی که بیمار جنسی باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵