2777
2789
عنوان

باردارم کی برم بهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست
آخه حالت تهوعم کمه میترسم مشکلی باشه نمیخوام تا ۱۲هفته صبر کنم

سونوی زیادم خوب نیست بعد تو تازه هفته ۷ هستی تهوع برا همه نیست بعدم از هفته بعد احتمالا شروع بشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بهداشت از چهارماه به بعد صدای قلب میذارن هرچی دیرتر بری بهداشت اعصاب و روان خودت آروم تره چون اگه بر ...

آخه حالت تهوعم کمه میترسم 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت از چهارماه به بعد صدای قلب میذارن هرچی دیرتر بری بهداشت اعصاب و روان خودت آروم تره چون اگه بر ...

اوف آدمو دیوانه میکنن من سر بچه دومم فقط رفتم بهداشت انقدر رو وزنم گیر میداد که از ترسم هیچی نمیخوردم

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
آخه حالت تهوعم کمه میترسم مشکلی باشه نمیخوام تا ۱۲هفته صبر کنم

مامان شدنت مبارک باشه..حالت تهوع داشتن یا نداشتن اصلا پشکلی ایجاد نمیکنه برا بچه فقط مادر هورموناش بهم میریزه منم تو کل بارداریم دوبار تهوع و استفراغ داشتم اصلا مهم نیست

من اصلن نرفتم دیروز با نوزادم رفتم شاخ درآوردن 😂

کار خوب تو کردی من چهارماهگی رفتم می‌گفت تو کم خونی مینوری شوهرتم مینوره نباید بچه دار می‌شدیم درصورتی که تا تهران رفتم آزمایش دادم گفت نه تنها مینوری نیستی بلکه پر خون هم هستی مگه این احمق ها ولم میکردن

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
آخه دکتر گفت حالت تهوع یعنی جنین خوب داره رشد میکنه

نه بابا ربطی نداره من دخترم ۴ کیلو بدنیا اومد یک بارم حالت تهوع نداشتم دوتا پسرامم اصلا هیچ مشکلی هم نبود 

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
آخه دکتر گفت حالت تهوع یعنی جنین خوب داره رشد میکنه

عزیزم من سر دخترم هیچ تهوع و دردی نداشتم ب دنیا اومد سالم بود ۳۱۰۰ الکی ب خودت استرس نده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣