2777
2789
عنوان

باردارم کی برم بهداشت

339 بازدید | 42 پست

بچه هفت هفتمه سونو قلب رفتم الان دکترم گفته چهار هفته دیگه برم پیشش تو این مدت میتونم برم بهداشت برای شنیدن صدای قلب یا قبول نمیکنن؟

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برگه سونو تشکیل قلب ببری پرونده تشکیل میدن برات و میگن کی بیا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ۱۲ برو انتی همون موقع صدای قلب بشنو 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برگه سونو تشکیل قلب ببری پرونده تشکیل میدن برات و میگن کی بیا

ممنون عزیزم فردا میرم،آخه حالت تهوعم زیاد نیست همش میترسم مشکلی باشه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهداشت از چهارماه به بعد صدای قلب میذارن هرچی دیرتر بری بهداشت اعصاب و روان خودت آروم تره چون اگه بری یا میگن بچه قلب هداره یا سوراخه یا معلوله یا میمیره

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

برو پرونده تشکیل بده ولی تا ۲۲ هفته صدای قلبو با دستگاه تشخیص نمیدن ...یه ازمایش چکاب اونو میدن رایگان انجام میدی و حتی دارو هم بهت میدن یه ماما هم بهو میدن هر سوال داشتی انلاین ازش بپرسی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

هر وقت بری پرونده تشکیل میدن...از الان صدای قلب رو بررسی نمی کنن چون دستگاه سونو ندارن...از ۱۶به بعد میتونن صدای قلب بشنون...اما بدای فشار و وزن و تغذیه خوبه ..برو عزیزم

من مجبور شدم بخاطر کالابرگ مادران باردار بگم ب زنه توی بهداشت ازون به بعد فهمید مگه دیگه ول کرد منو یسره زنگ میزد بیا برای مراقبت اخر کالابرگم ندادن بهم. من جات باشم کلا بهداشت نمیرم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نمیدونم من تا اخ  بارداریم یک بار هم نرفتم بهداشت. بعد از زایمان رفتم برای نوزادم تشکیل پرونده دادم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممنون عزیزم فردا میرم،آخه حالت تهوعم زیاد نیست همش میترسم مشکلی باشه

تا سونو انومالی یعنی ۱۸ تا ۲۰ هفتگی فقط صدای قلب با سونو قابل تشخیصه تقریبا ۱۸ تا ۲۰ هفته صدای قلب میتونی با دستگاه های مطب دکتر زنان یا بهداشت قابل تشخیصه