2777
2789

عقد پسر عمه هستش دعوتمون نکرده مامانم اینا تالار نزدیکمونه زودتر  امدن  ی سر بزنن  ب ما پسرمم رفتنی گریه کرد پشت سرشون بره باهاشون یسالو نیمشه اونام بردن بعد رفتن میگم کاش نمیزاشتم بره اذیت نمیکنه ها ممکنه بشینه فقط دست بزنه ولی خب چون دعوت نبودیم میگم کاش نمیرفت. بنظرتون زشته اسنپ بگیرم برم دنبالش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه رفتن ولش کن

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

ن بابا این حرفا چیه ب ماملنت هم خوش میگذره با بچه

اره مامانمو بابام تنها بودن پسرمم گریه کردن بردن پسرمم غذا اینا نداره. بگم شاید چیزی بخوره شیرشو برد با خودش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نه برو دنبالش خودتون نرفتید اونم نباید میرفت چون دلخوری پیش،میاد

خودمون دعوت نبودیم

خودمون دعوت نبودیم

خب پس اصلا نباید میذاشتی بره کارتون اشتباه بود ولی خب کاریه که شده چون شما دعوت نبودی اون بچه هم شامل میشه عزیزم باید موقع رفتنشون حواس بچه رو پرت میکردی میگفتی مادرجون بره بیرون کار داره زود میاد 

دوستان بحث خوردن و نخوردن نیست بحث جایی بدون دعوت رفتنه باشه بچه هم باشه اصل کار اشتباهه وگرنه خب میومد با خانواده اون هارو هم دعوت میکرد اگه نکرده یعنی نه خودتون نه بچه تون برای خودتون احترام قائل باشید بابا بی ارزش نکنید خودتون رو