2777
2789
مدرک تون لیسانسه؟با مدرک فوق لیسانس یا دکترا چقدر میشه ؟

من فوق لیسانسم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک تون لیسانسه؟با مدرک فوق لیسانس یا دکترا چقدر میشه ؟

کلا مدرک تاثیر زیادی نداره.

حقوق من 100 تومن از لیسانس بیشتره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کلا مدرک تاثیر زیادی نداره.حقوق من 100 تومن از لیسانس بیشتره

شما راضی هستین؟

من حقوق دانشگاه شهید بهشتی هم قبول شدم ولی مامانم میگه بیا برو همون فرهنگیان چون دختر خوش قیافه ای هم هستم تعریف از خود نباشه میگه خواستگارای خوبی هم واست میاد 

موندم والا

شما راضی هستین؟من حقوق دانشگاه شهید بهشتی هم قبول شدم ولی مامانم میگه بیا برو همون فرهنگیان چون دختر ...

میدونی حقوق بهشتی چقدر خفنه 

هیچ وقت همچین اشتباهی نکن 

کی اخه حقوق بهشتی همتراز میکنه با فرهنگیان

شما راضی هستین؟من حقوق دانشگاه شهید بهشتی هم قبول شدم ولی مامانم میگه بیا برو همون فرهنگیان چون دختر ...

نمیدونم والا. حقوق بهشتی خیلی عالیه به شرطی که بتونی مشتری پیدا کنی برا خودت.

البته من زیاد از وکالت چیزی نمیدونم. 

فرهنگیان تنها خوبیش اینه که حقوقش آماده است. ولی خب خیلی کمه خیییلی