این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
هیچوقت تو مدرسه مکان عمومی دستشویی نرفتم چون کثیفن یه عده
آدم دیدم تو خونشون دستشون نمیشورن مدرسه جایی خود داره
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
وای نهاصلا سعی میکنم نرم تا بخوام همچین کاری کنمآب خالی هم که هیچ فایده ای نداره
چرا فازده داره
نمی شه هیچ وقت نره
بچه شش هفت ساعت تو مدرسه س
شاید لازم باشه
قرار نیست کلیه هاش داغون بشه
خواه ،ناخواه آدم مجبور میشه مکان عمومی بره سرویس بهداشتی ، حتی اگر کاریم که شما گفتی انجام بدی باز ا ...
مگه مدرسه یا پارکچقدر می تونن بهداشتی باشن؟
نهایتا روزی یکبار نظافت بشه
اونم که استریل نمی کنن
ممکنه نفر قبلی بیمار باشه
و شلنگ به محل عفونت یادترشحاتش برخورد کرده باشه
فقط با یک کار ساده می شه تا حد زیادی از انتقال بیماری جلوگیری کرد
مگه شلنگو میخواد تماس پوست به پوست بده با بدنش که میکروب بگیره؟ یه حرفایی میزنید بعضیاتون آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه. از جایی که آب میاد میکروب نمیتونه اونجا دوام بیاره و بپره تو بدن بچتون. دستاشو هم میشوره. چه کاریه سر شلنگو بشوره؟😂😂
من تا دیپلم گرفتم مدرسه دستشویی نرفتم انقدر که چندش آور بود
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
می تونه خودش نشوره بیاد خونه بشوره ما سال ها همین کار کردیم چون سر شلنگ کثیف بود نمیشه به نظرت؟؟؟؟؟اوکیه ها
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
بنظرم بگید ادرارشو نشوره کلا و فقط سیفون بکشه اگه مجبور به دستشویی بزرگ شد که اون روز بعد مدرسه حتما ...
خب چرا؟
چرا راه سخت را انتخاب می کنید😂