2777
2789
عنوان

اندر احوالات مادرشوهر دروغگو

107 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها . خیلی داشتم حرص میخوردم گفتم باهاتون درمیون بذارم پس اگه میخواهید ضدحال باشید و همدلی نکنید خیلی ممنون میشم از این تاپیک صرف نظر کنید. 

انسان مومن باید همه جانبه شکر گذار خداوند باشد .همه یا نعمت های اون را باهم ببینه . 

خدای من چقدرررررررررررر ازت ممنونم بابت همه نعمت های زیاد و بابرکتت و چقدرررررررررررر ازت ممنونم بابت همسر خوب و برازنده و خانواده محترمش. 

اما اینچه باعث میشه اینجا درد و دل کنم بخاطر یکسری حرف هاست که جایی نمیتونم بزنم تا غیبت نشه و اینکه باوجود همسر بافکر و خانواده خوبش بازهم بایکسری دردسرها مواجه بودم . 

بله درسته فکر کنید همیشه آدم ها با آدم های بداخلاق و وبیشعور و هوچی گر مشکل داشته باشند اما من باید عرض کنم نه خیر گاهی اوقات باید ازدست آدم های خجالتی وکم خواه و کم رو هم بکشید.

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

خداییش اخلاق های خوب زیاد دارند. 

اما مادر همسرم اخلاق های خاص هم زیاد داره. 

اصلا یک وضعیتی. 

برای دخترش سیسمونی خریده و مثلاً دخترش اقلامی را خواسته اقلامی را نه . 

من هم همین کار و با همسرم انجام دادیم.

ناخداگاه در حرف هاش اشاره می‌کنه که ما هزینه سیسمونی مون بیشتر شد. یعنی در زیر پوستی ....

من در موقعیتی بودم نتونستم جواب بدم. 

اما از درون خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم. 

دیگه اینکه دروغ خیلیییییییی میگه. 

حالا از اینا بگذریم. 

وضعیت مهمانی دادن و رفتن شما ها وطوریه؟ 

اونجا علی الظاهر خیلی مهمان عزیز هستند. 

طوری که هر وقت خواستید میتونید برید اونجا . 

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.