2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 44 پست
یعنی به دنیا اومدن بچه رو نمیخواید حداقل زنگ بزنید تبریک بگید؟!😐

بعد سه روز خاله شوهرم بهم پیام یعنی از خانواده شوهرم هیچ صدایی در نیومد منم دارم میشم مثل خودشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه می‌دونن حسود نیستم اما کارشون اینه همیشه هرچی بشه نمیگن جاریم می‌ترسه چشم بزنمشون

جاریت وسواس فکری داره ، مگه فقط اون زایمان کرده که چشم بخوره🥴

حالا اگه باز زنگ زدن یه تبریک بگو‌خودتو خلاص کن، خودتو درگیر نکن که چرا بهت نگفتن و این بحثهای خاله زنکی..😉

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اره میخام اینکاروکنم

منم جاریم حامله  بود از اونجایی که      چاقه  منو شوهرم نفهمیدیم    حامله است خودشم نگفته بود   مادرسوهرمم   ۳ ماه اخر فهمیده بوده هیچی بروز  نداده    منو شوهرمم    وقتی فهمیدیم به رو خودمون  نیوردیم    بردار شوهرم   طلب کار که اره سما نفهمیدد  این حامله است  شوهرم گفت   ببخشید  دیگه   انقدر    دقتمون بالا  نیست   از کحاش  بفهمیمم      الانش  با   حاملگیش  فرقی نداشت    وای کارد میزدی خونشون  در نمیومد 

جواب ندی که می گن حسادت کرد یه زنگ زدن تبریک بگو همین

می‌دونن حسود نیستم همیشه هم میگن خیلیم خوشحال میشم اما جاریم وقتی باردار بوده گفته ندارید بفهمه منو می‌گفت حالا هم زایمان کرده میترسم بگم آره می‌دونم اتفاقی برای چه بیفته یابرا جاریم بگن چشمون زد

یه بار برای همیشه این مشکل رو حل کن جواب نده هرکسی هم پرسید علتش رو هم بگم تا بفهمن ناراحت شدی

اره فعلا جواب ندادم شوهرمم نمیزاره جواب بدم یا تبریک بگم میگه مثل خودشون باش

جاریت وسواس فکری داره ، مگه فقط اون زایمان کرده که چشم بخوره🥴حالا اگه باز زنگ زدن یه تبریک بگو‌خودت ...

بخدا کار ندارم بهشون خدا شاهده اهل حرف و اینا نیستم اما اینکه خاله شوهرم که مشهد زندگی می‌کنه خبر داره منی که عروسشونم نمی‌دونم 

می‌دونن حسود نیستم همیشه هم میگن خیلیم خوشحال میشم اما جاریم وقتی باردار بوده گفته ندارید بفهمه منو ...

بگو ببخشید من اصلا نمی دونستم بارداری  برای همین متوجه نشدم زایمان کردی! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بخدا کار ندارم بهشون خدا شاهده اهل حرف و اینا نیستم اما اینکه خاله شوهرم که مشهد زندگی می‌کنه خبر دا ...

پس بزار یکم زمان بگذره! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بخدا کار ندارم بهشون خدا شاهده اهل حرف و اینا نیستم اما اینکه خاله شوهرم که مشهد زندگی می‌کنه خبر دا ...

درکت میکنم جاریو کلا نباید ادم حساب کرد 😅 من خودمو راحت کردم با قطع ارتباط ، به شما هم پیشنهاد میکنم 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃