2777
2789

نمیدونم چرا نسبت به شوهرم اینجوری شدم انگار بهش ویار دارم حالم بد میشه تهوع میگیرم بخاد بوس هم کنه نمیذارم چندشم میشه تو رابطه اذیت میشم نمیتونم به اوج برسم 

سرد مزاج نیستم ولی نسبت به شوهرم اینجوری شدم نمیدونم بخاطر رفتاراشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پیش میاد همیشه که مثل هم نیست با غذای ناهار پیاز خام بخور تا رفع بشد

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

قطعا رفتارهاش، و اینکه بهداشت رو رعایت میکنه؟

نه چه بهداشتی دو ماه یبار شیو میکنه یه تپه سیبیل گذاشته پشت لبش که حال ادم بهم میخوره مسواک که اصلا نمیزنه هر روز هم حموم میره ولی بازم بدنش یه بویی میده بوی مرد میده اه 

فقط یه عطری به خودش میمالونه 

از ارضا نشده هم دردییم

میشم ولی به سختی خیلی به خودم فشار میارم یک ساعت طول میکشه بیشتر بخاطر این که نمیتونم حس بگیرم وسطش دلم میخاد بذارم برم 

نه چه بهداشتی دو ماه یبار شیو میکنه یه تپه سیبیل گذاشته پشت لبش که حال ادم بهم میخوره مسواک که اصلا ...

خب بخاطر همینه دیگه‌چون بهداشتشو رعایت نمیکنه همچین حسی داری

علاقه داری بهش؟؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

میشم ولی به سختی خیلی به خودم فشار میارم یک ساعت طول میکشه بیشتر بخاطر این که نمیتونم حس بگیرم وسطش ...

از همینه عزیزم با هم‌صحبت کنید

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

خب بخاطر همینه دیگه‌چون بهداشتشو رعایت نمیکنه همچین حسی داریعلاقه داری بهش؟؟

قبلا داشتم الان دیگه دلم میخاد گردنشو بزنم 😂