2777
2789
عنوان

اصفهان چطوره برای زندگی دانشجویی

365 بازدید | 30 پست

همه بگن لطفاً. از آب و هوا تا گردشگری. تا حالا هم اصفهان نرفتم 

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردشگری اوکیه همه چی داره

پارک گلهاش ورودیش ۴۰تومن هرنفر ولی واقعا بهش می ارزه حتما هم یه دوربین عکاسی باخودت ببر مناظرش عالیه و همه جاشو هم بگرد حتی منطره پشت در ورودی 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

عالی 

برعکس اینجا ک انقدر راجب اصفهانیا هیت میدن اصفهان واقعا شهر با فرهنگ و درصدی مذهبی همین باعث امنیتش هم شده 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

فقط خوردنی از بالاشهر و سمت سی وسه پل نخر 

میدانراحمد اباد و جاها دیگه قیمتش منصف تره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

اصفهان خیلی خوبهبستگی داری از کجا میری

خرمشهر 

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

خوبیش اینه کلان شهره و با اصالتولی من خودم سفر رفتمخیلی دلچسب نبود و فقط یکبار رفتم البته سلیقه ایه

من حس میکنم زیاد تاریخیه ن؟ 

عالی 

اصفهان خیلی خوبه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یکم جوش سنگینهمن شیرازم هر یه قدم ساز و اهنگولی اصفهان یکم خشکنبقیه چیزاش عالیه

اصلا

تاحالا اومدین اصفهان؟ 

اتفاقا از قدیم تاالان بسیار خواننده داشته و داره داخلش

مخصوصا موسیقی سنتی 

فقط پوشش مردم نسبت به شهرای دیگه بسته تره اونم بخاطر عقاید خود مردمه وگرنه هرکی هرجوری دلش بخاد میگرده 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اصلاتاحالا اومدین اصفهان؟ اتفاقا از قدیم تاالان بسیار خواننده داشته و داره داخلشمخصوصا موسیقی سنتی ف ...

من سالی دوبار میام اصفهان

و صرفا با شیراز مقایسه ش کردم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️