2777
2789

سلام

ما طبقه بالای خونه مادر شوهرم هستیم و خیلی حرفها شون روی زندگیمون اثر داره مثلا وقتی بچه‌ های خواهر شوهرام ی چیزی میخرن ماهم باید بخریم از کوچکترین چیز مثل اسباب بازی و بطری آب گرفته تا دوچرخه 

دختر من کوچیکه چیزی نمیگه ولی اونا میگن براش بخرید حسرت میشه منم خیلی سعی میکنم جلوی دخالتهاشون رو توی زمینه های مختلف بگیرم ولی وقتی یکی اینقدر ی چیزو بگه اثر می‌کنه 

من به شوهرم گفتم دخترمون کوچیکه و کامل پاش به پدال دوچرخه سایز دوازده که از پسر خواهر شوهرم بود نمی‌رسید

بعدم هوا داره سرد میشه و وقتی اونا میرن توی کوچه اینم میخواد بره هرچند که اکثرا با بچها می‌ره توی کوچه ولی با دوچرخه خطرناک تره 

همسرم هم اول قبول کرد اما اون روز که بچها تو کوچه با دوچرخه بودن و دخترم دونبالشون می‌دوید همسرم گفت من خیلی ناراحت شدم و براش میخرم 

به نظرتون چیکار کنم کلافه شدم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله بود خریدم براش پولشو داشتم گفتم بخرم تا گرونتر نشده و اینکه بالاخره بزرگ میشه سوار میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خوش بحالت که میگن بخر 

حالا مادر من و یا مادرشوهرم  باشن میگن نه نخر بچع چی میدونه

از این خروس کوچیکا بگیر مثل دوچرخه هس و اونا خیلی اندازه بچه ات هس و از الان تعادلش شکل مبگیره خوبه اتفاقا 

🤴👸.دلشاد هستم 

این سنی من برای دخترم اسکوتر گرفتم

تولد چهارسالگیش دوچرخه 

خواهرشوهرم برای پسر ۲ ساله اش دوچرخه خرید هنوز بعد یکسال سوار نشده بدرد این سن نمیخوره

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آخه میترسم بره توی کوچه یا خیابون اصلی آخه فقط حواسش به پداله و اصلا به اطراف نگاه نمیکنه

عزیزم اصلا این سنی نباید تو‌ کوچه بره 

اگه خودتون میرید باهاش نهایت موتور سه چرخ یا اسکوتر براش بگیر

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
یا خدا بچه دو ساله چرا باید بدون شما بره تو گوچه

کنار خونمون بن بسته من که فقط با دختر عمش که بزرگه می‌فرستم ولی مادر شوهرم میگه من دم در می‌شینم بزار بره تو کوچه دوست پیدا کنه ولی خوب اونا بزرگترن و نمیشه آدم بچه شو بسپره بهشون هرچند دخترم آرومه ولی بازم من دوست ندارم خیلی بره توی کوچه خودم کلاس میبرمش که یکم روش باز بشه ولی بازم می‌ره تو کوچه