2777
2789
عنوان

ببینید حق با منه یا مستاجرم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم اشکالی نداره. هر روزی خونه اجاره بره پولتو میدم. ولی وقتی نه من کلید دارم نه اون بازدید میده ...

یکم لحنت رو قویتر کن اگه با مهربونی گفتی با مهربونی نگو بهش بگو کلید خونم بده تا اجاره بدم سر وقت آذر ماه هم پول بهت میدم اگه هم زودتر اجاره رفت زودتر بهت پول میدو

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چه آدمایی پیدا میشن احتمالا یا با شما مشکل داره یا با مالک قبلی لج کرده 

بهش بگو یا میاری کلید میدی یا کلیدساز میارم بعد اگه عکس از خونه داری آگهی کن دیوار 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

هرچیز قوانین خودشو داره

حتی پولم داشته باشید

بازم باید صبر کنه مستاجر پیدا بشه

چون زودتر پاشده بدون هماهنگی

بگید هروقت کلید دادی و مستاجر پیدا شد پولتو‌ میدم

جقدر بی منطق حرف میزنه 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
بهش بگو همکاری نمیکنی به ضرر خودته ومن باید بدم اجاره تاپولت جور کنم،دیدی قبول نمیکنه ،کلید ساز ببر ...

قانونی نمیتونم برم تو. ممکنه شکایت کنه.ملک تا آذر در اختیار اونه مگه اینکه اجاره فسخ بشه

من گفتم اشکالی نداره. هر روزی خونه اجاره بره پولتو میدم. ولی وقتی نه من کلید دارم نه اون بازدید میده ...

تا آذر باید اجارشو از پول پیشش کم کنی...............یااینکه اجازه بده ملک ببینن تا اجاره بره چقدر پررو هست

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
اصلا فوری داد و بیداد میکنه. همش میگه چه خر تو خریه‌. چه بی وجدانی انسانیت نداری

بزنگ بهش بده گوشی را املاکی باهاش بحرفه،بگو باید بیام خونه راتحویل بگیرم شاید یه خرابکاری کرده که بیخبر رفته،باید ضررو زیان راجبران کنه،قبض اب وبرق راباید صفر کنه،الکی نیشه پاشد رفت وپولو گرفت