2777
2789
عنوان

کمک به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
ول کن شکایتم کتی به جایی نمی رسه فوقش لباس رو برگردونن حالت اول که اونم کسایی که خریدن ناراحت میشن ب ...

مشکلم لباس نیست

من لباسشو گرفتم

مشکلم دستوری حرف زدن و مبلغ مشخص دادن برای کمکه

چون خلاف مقرراته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تخلفهچون کسی نیست ازشون شکایت کنه بی پروا شدن

درسته واقعا برام سنگین بود هزینه فرمش شد یک ودویست

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

ولی تو اخبار گفت گرفتن پول از دانش آموزا جهت کمک تخلفه

دروغه من خواهرم کلاس نهمه 2500 ازش گرفتن اگه ندی ثبت نام نمیشن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

درسته واقعا برام سنگین بود هزینه فرمش شد یک ودویست

برای من شد یک و هشتصد

یه خانمم کنارم بود بیش از اندازه ناراحت بود گفت برام سنگینه دوتا بچه دارم

فک کن اون بنده خدا باید برای دوتا بچش هم پول کمک بده

برای من شد یک و هشتصدیه خانمم کنارم بود بیش از اندازه ناراحت بود گفت برام سنگینه دوتا بچه دارمفک کن ...

حتما شکایت کن

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

مشکلم لباس نیستمن لباسشو گرفتممشکلم دستوری حرف زدن و مبلغ مشخص دادن برای کمکهچون خلاف مقرراته

هست ولی کسی اهمیت نمیده از طرف دانش اموز۱۲ساله که درگیر مبلع ثبتنام بود مدیر چندساله رو به خاطر دانش اموز نمیفروشن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

هست ولی کسی اهمیت نمیده از طرف دانش اموز۱۲ساله که درگیر مبلع ثبتنام بود مدیر چندساله رو به خاطر دانش ...

بحث فروختن نیست، اونا وظیفشونه به شکایت ها رسیدگی کنن

بحث تخلفه کسی که متخلفه باید جوابگو باشه چه دانش آموز دوازده ساله چه هفت ساله

هست ولی کسی اهمیت نمیده از طرف دانش اموز۱۲ساله که درگیر مبلع ثبتنام بود مدیر چندساله رو به خاطر دانش ...

تازه مدیر چندساله نیست همین امسال مدیر شده قبلش معلم بود

چرا مدیر سال قبل از این پولای زور نمیگرفت؟؟