2777
2789
نه چندشم میشهآبی ک ازش میچکه کدره

جات بودم تشتی چیزی میزاشتن زیرش که فرش خراب نشه وقتی امد همون ابرو نیریختم رو سرش✌️😎

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اسی جان ببخش تاپیک هام تموم شده نمیتونم تاپیک بزنم از اینکه توی تاپیکت کامنت بی مورد میزارم ببخشید واقعا نگرانم 

هرچی به دلتون افتاد بهم بگید

اسمم زهراست حست راجبم می گی ؟ 

منو علی قسمت هم هستیم بهم میرسیم؟؟؟

خانوادش از من خوششون میاد مخالفت نمیکنن؟؟

فرهنگیان قبول میشم؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این گفت و گوی دوستانه لازم نیست باید به سرپرست بگی اگه ترم یک دو بود میگفتم با خوابگاه آشنایی ندا ...

سرپرستا چیکار میخان بکنن 

خودش نیس ک برداره منم بدم میاد دست بزنم

تو خوبی خواهر دوست من سوتینش رو تخت بالا اویزون کرده بود ابش چکید رو صورتم 🥴تخت پایینم

وای😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

سرپرستا چیکار میخان بکنن خودش نیس ک برداره منم بدم میاد دست بزنم

بخاطر این میگم به سرپرست بگو  که با این دختر بحثت نشه یا طرف سر تلافی به وسایلت در باره زمانی آسیب نزه  همه که انسان نیستن 

اما سرپرست حتی یک شاهد می‌تونه باشه برای کارهای بعدی این خانم  

شما هم نباید دست بزنی چون ممکنه بعداً بگه اینجاش پاره شده اینورش کثیف شده و...

ی آلوی شیرینم🎀

بخاطر این میگم به سرپرست بگو که با این دختر بحثت نشه یا طرف سر تلافی به وسایلت در باره زمانی آسیب ن ...

سرپرستای اینجا بدردنخورن 

پارسال اتاق دونفره بودم هم اتاقیم مشکل روان داشت نصف شب پامیشد میخندید با خودش پچ پچ میکرد خیلی وحشتناک بود مدام ب من گیز میداد چراغو شب نمیذاشت خاموش کنم تا صب روشن بود از خوابم زده شدم

رفتم بودم پیششون گریه میکردم هیچ غلطی نکردن سرآخر من ازون اتاق اومدم بیرون بجا اینکه اون دختره روانیو یکاریش کنن

الانم شنیدم یه دختر دیگ ای هم اتاقیشه اونو هم مدام اذیت میکنه 

مآل دانشگاهه

برا ترم قبلی می‌تونستی هم چیو عکس و صدا ضبط کنی هم از اتاق و هم از گریه هات پیش سرپرست و ببری امور خوابگاه و مسئول کمیسیون انضباطی   پوست هر دو رو صلاخی میکرد 

الان هم از پتو عکس و فیلم بگیر که چطور آب میچکه و رو در آویزونه  ( طرف اینقدر بیشعور و بی شخصیت)  عفونت و بیماری سردی جسم نگیرید    بعد برو به سرپرست بگو بیاد تذکر بده  در این حین صدا ضبط کن وقتی با سرپرست حرف میزنی   

دیدی کار نکرد   فردا برو کمیسیون انضباطی و امور خوابگاه   هم صدا داری هم عکس و فیلم  

از همین الان که تو خوابگاهی یاد بگیر چطور حقت رو بگیری

ی آلوی شیرینم🎀