2777
2789
عنوان

عمم باهامون دعوا کرد😐

185 بازدید | 19 پست

بخاطر یه بچه دعوا کرده خب از اول بگم من پسرعمو دارم که پدر و مادرش طلاق گرفتن و باباش معتاده مامانشم ازدواج کرده

پیش ما زندگی میکنه بعد این بچه اذیتمون کرده به ما تهمت میزنه فحش میده ولی کسی کتکش نمیزنه کتکش بزنم خانوادم منو میکشن اره خلاصه بعد امروز گفت میخام برم خونه عمه که نزدیکمونه اره این پسره هم رفته بهش گفته اینا اینطوری راجب حرف میزنن و بهت فحش میدن و....

عمم هم باور کرده تازه اومد خونمون باهممون دعوا کرده بعد رفته خیلی عصبیم بگید این پسره رو چکار کنم

کسی بهش چیزی نمیگه نگید گناه داره تو یکی تاپیکام هم راجب این پسره‌گفتم برید ببینید که نگید گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی شرایط سختی بوده و برخاشگره تا حدودی درکش میکنم 

جدایی پدر و مادر براش سخته،پدرش نیست مادرش نیست حق بده بهش،سعی کن دوست بشی باهاش ببرینش تراپیست سن حساسیه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

به پدرمادرش بگین بیان ببرنش تاابدک نمیتونین‌نگهش. دارین بگین یاببرینش یامیدیم پرورشگاه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

هیچکدوم بچشو گردن نمیگیره همه ازش خسته شدن عموهام همه

عزیزم بااین وضیت باید همیشه پیش شما بمونه وگرن یازدهمین الان یه فکری براش بکنین حالااگ‌بچه آرومی بودبازمیشدتحمل کرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

فایده نداره این حرومیه مال این حرفا نیست

بازم هر چی باشه میگم نگو بهش اینطوری،این سن حساسیه واقعا چون انجام ندادین فکر می‌کنید فایده نداره،اتفاقا پدر و مادر من تا مرز جدایی هزار بار رفتن هم خودم ضربه دیدم ولی باز خودم رو درمان کردم هم برادرم که الان ۱۱ سالشه به شدت پرخاشگر و عصبی شده صبور نیست اصلا و رفتارش هم معلومه که ضربه دیده 

درکش کنید 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟