2777
2789
عنوان

اشتباه کردم ❓

61 بازدید | 14 پست

پارتنرم اقدامی نمیکنه رابطه یکطرفه شده تازه تماسمو جواب نمیده پیامامو دیر جواب میده، پیامی که دیروز دادم تا الان سین نکرده.

دیروز ظهر زنگ زدم ج نداد. و خبری ازش نشد هر چند تو تلگرام انلاین میشد، شب زنگ زدم بازم جواب نداد بعدش پیام دادم زنده ای؟ 

از دیشب تا حالا پیاممو سین نکرده

به نظرتون اویزون شدم؟ حس میکنم با دوبار تماس و پیام دادن در حالی که هیچ واکنشی از اون ندیدم کوچیک کردم‌ خودمو، خیلی داره بهم بی محلی میکنه، امیدوارم آهم زندگیشو بسوزونه

با پارتنرت که نه به داره نه به بار رابطه داری؟😐

اون نمیخوادت وگرنه اینجوری باهات رفتار نمی‌کرد برای خودت ارزش قائل شو و نفر سوم یک رابطه نباش و با احترام بگو من نمیتونم با این رفتار سردت کنار بیام خدانگهدار 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پارتنرت که نه به داره نه به بار رابطه داری؟😐اون نمیخوادت وگرنه اینجوری باهات رفتار نمی‌کرد برای ...

فقط میخوام دیگه سمتش نرم همین، بدون هیچ حرفی.

البته بازم میاد سمتم سروکلش پیدا میشه.

این ترفند های که جدیدا تو اینستا یاد میدن یا روانشناسی تاریک میگن بهش اینجوری تایم بیشتری بهش فک می کنی ذهنت بیشتر درگیرش میشه و کلی سوال های بدون جواب 

اینطوری میخوان وابسته ت کنه یا شایدم پای یکی دیگه درمیونه 

این ترفند های که جدیدا تو اینستا یاد میدن یا روانشناسی تاریک میگن بهش اینجوری تایم بیشتری بهش فک می ...

ببین میدونم این ترفندا همه بلد شدن ولی واقعا اگه میخواست ارتباط تموم نشه، حالا خودش که پیشقدم نمیشه حداقل یه جوابی بهم میداد، نه اینکه طولانی مدت سین نکنه. داره ارتباطمون قطع میشه خب.

چون وقتی جواب نمیده یا اقدامی نمیکنه منم دیگه طرفش نمیرم و ارتباط قطع میشه

عزیزم سعی کن رابطه دذست بشهو تو حال خوشیتون بهش بگو این مدل رفتار رو دوست نداریبگو ازاردهنده است برا ...

قطعا از عمد داره اینکارو میکنه. وگرنه همه میدونن کسی از این رفتار خوشش نمیاد.

ببین میدونم این ترفندا همه بلد شدن ولی واقعا اگه میخواست ارتباط تموم نشه، حالا خودش که پیشقدم نمیشه ...

دیگه یا ترفنده یا کسی دیگه اومد تو زندگیش بهترین کار بی تفاوت بودنه

عزیزم سعی کن رابطه دذست بشهو تو حال خوشیتون بهش بگو این مدل رفتار رو دوست نداریبگو ازاردهنده است برا ...

مگه جوابمو میده که من بهش بگم خوشم نمیاد از این رفتارا؟

نه جواب تماسمو میده نه پیاممو، از دیشب بهش پیام دادم زنده ای؟ 

هنوز سین نکرده انقدر نسبت بهم بی تفاوته

قطعا از عمد داره اینکارو میکنه. وگرنه همه میدونن کسی از این رفتار خوشش نمیاد.

بگو بهش تا بدونه عزیزم

من با یکی شبیه این مدل هستم

اوایل خیلی اینکار تکرار کرد

صبور بودم و محبت کردم

ولی بعد چند دفعه برخوردم خیلی تند شد و ناراحتیمو ده برابر بیشتر نشون دادم و یه جورایی بهش عذاب وجدان هم دادم که ببین من دفعه های قبل تحمل کردم حتی پیش قدم شدم ولی تو با تکرار کارت داری منو کوچیک میکنی