2777
2789
عنوان

امشب عروسی عشق شایق همسرمه

588 بازدید | 35 پست

من با همسرم سنتی ازدواج کردم ، پدرم تحقیق زیاد انجام دادن کسی ازش بد نگفت واقعا هم ادم بدی نیس اما شناختی از اخلاق و رفتار مادرش نداشتم 

دوسال از ازدواجمون گذشت و مادرشوهرم به بهونه دلتنگی برای پسرش از شهر خودش اومد خونه ما و موندگار شد خونه ما ، زنی بشدت بداخلاق و عبوس و پر از انرژی منفی 

و زندگی من به کل عوض شد دیگه روز خوش ندیدم با شوهرم دعواهای بزرگ انجام دادیم کارمون حتی به طلاق کشید اما چیزی حل نشد و ارامش به کل از زندگیم رفت 

با یکی از دختر خاله های همسرم از قبل اشنایی داشتم در حد همکلاسی و بعد ازدواجم رابطمون خیلی بهتر شد اون اون اوایل ازدواجم وقتی خودم از گذشته همسرم پرسیدم گفت اره عاشق یکی از دختر خاله هامون بوده  و باهم چن ماهی دوست بودن اما دختره هم زمان با چن نفر بوده و مادرِ دختر مخالف ازدواج این دو بود به. خاطر وضع مالی همسرم و اخلاق بد مادرش  ، چن باری خاستگاری رفتن و جواب منفی گرفتن ، من اون دختر را ندیده بودم در واقع با هم ارتباطی نداشتن اصلا ولی عکسش را دیدم ، خییییلی زیبا و خییییلی شیک ولی واقعا خیلی زیبا بود من به شوهرم حرفی نزدم که میدونم و فلان اما همیشه خودمو با اون دختر مقایسه میکنم من واقعا دختر زیبایی نیستم ، چشمام گود افتاده ، موهای کم پشتی دارم که با هیچ دارویی و هیچ کاری حل نشده ، پوست سبزه ایی دارم و هیکلم به کل بعد زایمان خراب شده و افتضاح 

وضع مالی همسرمم زیاد خوب نیس که بتونم لباس هایی کع اون میپوشه را منم بپوشم خلاصه اصلا قابل رقابت نیستم اما همیشه اینستاش چک میکنم همه عکساش میبینم 

و این که امشب با یه مرد پولدار ۴۰ساله داره ازدواج میکنه و تقریبا ۱۶سال اختلاف سنی داره 

مارا دعوت نکردن اما خواهر شوهرم دعوتع و احتمالا هفته دیگه با عکس و فیلم میاد خونمون تا به شوهرم نشون بده 

خیلی دلم به حال خودم میسوزع میگم اگع منم شناخت داشتم ازدواج نمیکردم که اینقدر حس بدبختی کنم هیی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختر خاله شوهرت که مثلاً دوستته و اینا رو گفته بهت یک مار افعی هست در واقع هر چه زودتر فاصله بگیر ازش  

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اولا سعی کن خودت و مقایسه نکنی هر چیم باشیم قشنگتر و شبکتر از ما هم هست و اینکه حالا داره ازدواج میکنه و تو فکر شوهرتم نیست تو هم اصلا به روش نیار میدونی اینم تموم شد رفت بهش فک نکن و به فکر رسیدگی به خودت باش .

خواهر اگه اون واقعا عشقش بود میگرفتش

مهم اینه تو زنشی

خودتم سر این چیزا ناراحت نکن

سعی کن رو اخلاقت کار کنی و وفاداریتو به همسرت نشون بدی😘

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

عزیزم مطمئنم تو دلنشینی و همسرت پسندیده ....هیکل رو هم میشه درست کرد زیر چشمم فیلر میخواد و درست میش ...

بسیار موافقم

ادم عاشق با کسی دیگه جدی نمیشه و ازدواج کنه👌🏻👌🏻

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

کلا کسی نمیدونه که من میدونم و خبر دارم از این ماجرا اما خواهرشوهرم ذات خوبی ندارع مطمعنم میاره

آهان اره اینجوری بدتر لج میکنه پیازداغش هم زیاااد

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

شاید دخترخاله شوهرت دروغ میگ واصلاهمچین چیزی نیس شایدم افکرتودرگیرکرده نمیشه به نظرت 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔