2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید من چیکار کنم ؟

152 بازدید | 10 پست

همسرم تو اقدام بارداری همکاری نمیکنه، سرد مزاجه، حاضر نیست دکتر بره، حاضر نیست هیچ داروی شیمیایی، سنتی یا ویتامین بخوره، دیگه بریدم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا زور نکن عزیزم بعدا اگرم بچه دار بشی اولین مشکلی که پیش بیاد میگه خودت بچه خواستی من نخواستم بار ...

آخه دکتر گفته باید بررسی شه، زیر بار نمی ره، 32 سالمه

هر چند سال مهم نیست باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه بخوای زور کنی نتیجه نمی گیری حتما یه گیری داره که ن ...

نمیگه چشه، از اون طرف خانوادش منو دیوونه کردن، من از همه برنامه ها م دست کشیدم، کارمو ول کردم بخاطر استرسش، همکاری نمیکنه، دوباره بهم پیشنهاد کار شده، برم و بچه بخواد باید دوباره استعفا بدم، نرم و بشینم خونه، تا کی منتظر، منو بی برنامه کرده 

نمیگه چشه، از اون طرف خانوادش منو دیوونه کردن، من از همه برنامه ها م دست کشیدم، کارمو ول ک ...

به نظرم برو سر کارت و به خانوادش بگو با پسرتون صحبت کنید و به شوهرت بگو یا دلیلتو واضح برای من بگو یا جواب خانوادتو خودت بده که دیگه حرفی نشنوم اگرم بعدا بچه بخوای و من شاغل باشم تا وقتی خودم بخوام کار میکنم احتمالا شوهرت راحت طلبه و نمیخاد خودشو خسته کنه

به نظرم برو سر کارت و به خانوادش بگو با پسرتون صحبت کنید و به شوهرت بگو یا دلیلتو واضح برای من بگو ی ...

اون که اره، حتی سر کارم مشاوره ای میره که کمتر خسته شه، من خیلی خسته ام، نیازام رو برآورده نمیکنه، درآمدش در حد مخارج و قسطامونه، اصلا تلاش مضاعف نمیکنه، پس انداز مون کمه، مسافرت نمی تونیم بریم، با بدبختی یه خونه کوچولو خریدیم که بخاطر وام بنام باباشه

اون که اره، حتی سر کارم مشاوره ای میره که کمتر خسته شه، من خیلی خسته ام، نیازام رو برآورده نمیکنه، د ...

عزیزم با این شرایط اول مشکلاتتو حل کن بعد بچه بیار بچه دار بشی بعد هزارتا خرج و گرفتاری اضافه میشه اونوقت زندگیتم خراب میشه بیچاره بچه ام بیاد با سختی زندگی کنه برای چی سعی کن زندگیتو بسازی بعد نی نی بیاری که شیرین باشه برات نه غصه