2777
2789
از قدیم گفتن حرف باد هواست. گفته بودن تا ۲سالگی بچه ها سبدکالا میدن. ۲بار دادن دیگه ندادن.اینم مثل ه ...

ارههههههههههه خودشم تو این مملکت

زمان احمدی نژادم یادمه میگفتن یه تومن میدن نفهمیدن دادن ندادن

کلی ام بچه زاد و ولد شد اون موقع یادمه از اطرافیان میگفتن یه تومن میده خیلی واسشون زیاد بود

مسلماکسیکه قصدش رو نداره با این چیزا وسوسه نمیشه ولی واس کسیکه قصدش داره هرچند کم ولی کمکه

من قصدشم دارم ولی شرایط واقعا برام مناسب نیست برامم اهمیت نداره این پولو بدن یا ن تا وقتی خودم بتونم تا جایی که تصور کردم شرایطمو بهتر کنم اونموقع تا حدودی خیالم از ایندش راحت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ی عده لنگ این دوتومنن ک بچه دار نمیشن😐عزیزم خرج بچه بیشتر از ایناس ک بخوای با این دوتومن وسوس ...

بالاترم گفتم این چیزا وسوسه کننده کسیکه نمیخاد نیس

کمک کسی هس که میخاد بچه بیاره

هرچند اسمش تشویق به فرزند اوری

من قصدشم دارم ولی شرایط واقعا برام مناسب نیست برامم اهمیت نداره این پولو بدن یا ن تا وقتی خودم بتونم ...

منم طبق برنامه زندگی خودم پیش میرم هرچند این جنک اسرائیل و شرایط مرددم کرد

همین الانش هم ماهانه ۲۰ تومن هم بدند بازم کمه  چه برسه ۲ تومن  یه سوپری سر کوچه میری میای دو تومن خرج میکنی اونم هیچی انگار خرید نکردی  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

از قدیم گفتن حرف باد هواست. گفته بودن تا ۲سالگی بچه ها سبدکالا میدن. ۲بار دادن دیگه ندادن.اینم مثل ه ...

ب بچه من ک اصلا همون دوبارم ندادن،متولد 401هست

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم طبق برنامه زندگی خودم پیش میرم هرچند این جنک اسرائیل و شرایط مرددم کرد

دقیقا یکی از چیزاییکه خیلی بهش فکر میکنم همینه شوهرم مسخرم میکنه میگی ذهنت مریض شده همش به  سمت چیزای منفی میره 

همین الانش هم ماهانه ۲۰ تومن هم بدند بازم کمه چه برسه ۲ تومن یه سوپری سر کوچه میری میای دو تومن خر ...

بله شرایط واقعا سخته و عجیبه

ولی خیلیا هم میگن بچه با خودش برکت میاره

درسته کلی ادمم دیدیم با وجود بچه فقیرن

از اشناها پسرش که بدنیا اومد کارو بارش گرفت از خونه مستاجری و بخور نمیر شد صاحب کسب و کار خونه 20 میلیاردی و ماشین چند میلیاردی سوار شد در عرض 4 سال

دقیقا یکی از چیزاییکه خیلی بهش فکر میکنم همینه شوهرم مسخرم میکنه میگی ذهنت مریض شده همش به سمت چیزا ...

جنس نگرانی ها مادرا رو فقط مادرا درک میکنن

باورت میشه من میگم اگه پسردار شدم میخاد چیکاره بشه!؟از کجا کار پیدا کنه!

تا کجاها رفتم!

شرایط سخته خیلی،من شرایطش رو ندارم ولی پسرم خیلی دلش داداش میخواد،دخترم هم یادگرفته میگه خواهر میخوام.کاش اوضاع جوری میشد ک بدون استرس و دغدغه میتونستیم هرچندتا بچه دلمون میخاد بیاریم🥺

به خیلی ها ندادن. قرار بود به خانمای باردارم بدنیه عده میگن سبدکالارو گرفتن یه عده هم میگن بهشون ندا ...

اره مثل خیلی وعده هادیگه چرته،سهام عدالت رو دادن که حالا طرح جدید آوردن😏