2777
2789

خانوما با تمام اعضای خانواده مشورت کردم ولی بازم خیییلی دودلم اینجا آدمای مختلفی هست چه از کسایی که زود ازدواج کردن چه کسایی که دیر یا حتی مجردا طبق تجربیاتتون کمکم کنید و دلیلم بگید برای جوابتون 

راستش عمم اینا وضعشون خیلی خوبه منم زیاد میرم اونجا یکی از همسایه هاشون یه پسری داره این منو دیده خوشش اومده شماره اینا گرفتن زنگ زدن تا بیان خواستگاری 

خیلی پولدارن خانوادشم خیلی مدرن و راحت و خوبن 

یه خانواده کم جمعیت و آروم فقط یه خواهر داره

خود پسره مربیه و یه باشگاه داره و دانشجو ارشده ۲۴ سالشه 

از لحاظ ظاهر و قد و هیکل و قیافه هم بشددددت عااااالی 

خودشم خونه و ماشین مدل بالا داره 

من خودمم ازش خیلی خوشم میاد و کلا قبلنم کراش بودم روش ولی اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم به این زودیا خودم ۱۸ سالمه و هیچ وقت تو اهدافم ازدواج نبوده و اصلا دوست نداشتم زود ازدواج کنم و بخاطر این سن کمم میخوام جواب رد بدم و بگم نیان اصلا ولی از طرفی شرایطش خوبه و خودمم دوسش دارم برا همین میترسم دیگه همچین موقعیتی پیش نیاد و خیلی دودلم، چیکار کنم بنظرتون؟ 

اهداف دیگت چیه؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول شدن تو بهترین دانشگاه کشور درسم خیییلی عالیه زبان هم تدریس میکنم موسیقی هم کار میکنم فقط میخوام ...

ببین دخترعموی منم همین فکرارو داشت الان نزدیک چهل سالشه و دستش تو جیب خودشه ولی خودش میگه از رد کردن موردای هوبش پشیمونه

توهم بشین فک کن

ببین بیست سال بعدت چی میخای

تنهایی و دارایی

یا دارایی و خانواده چون میگی مورد خوبی هم هست

میتونی دانشگاه تو استان خودتون بری

میتونی بگی تا قبول شدن تو دانشگاه فقط نامزد بمونید همدیگه رم تو این فرصت میشناسید

اصلا اول باهاش صحبت کن نظراشو بپرس بعد ردش کن که حداقل بعدا حسرت نخوری چرا بیشتر فکر نکردی

بازم عزیزم صلاح کار خویش خسروان داند از اینده به زندگیت نگاه کن نه از الان

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...