2777
2789

بچه ها من یکی رو میشناسم که شوهرش از بیرون خیلییییی خوبه در واقع هیچ ایرادی نداره هم شکل و ظاهر هم اخلاق و رفتار .وضع مالیشونم اوکیه .من ب مادرم میگم امیدوارم خیلی مرد خوبیه خدا ب زنش ببخشه میگه ایشالا ولی کسی از تو خونش خبر نداره.من این حرفشو قبول ندارم اصلا

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا هستن ظاهرشون برا مردم بیرون خیلی امامزادس، ولی برا زن و بچشون شمرن

خیلیا هم هستن بیرون خیلی بداخلاق و خشکن، ولی برا زن و بچشون خیلی با محبتن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بعضیا هستن ظاهرشون برا مردم بیرون خیلی امامزادس، ولی برا زن و بچشون شمرنخیلیا هم هستن بیرون خیلی بدا ...

من ارتباط نزدیکی باخانومش دادم اتفاقا با اینکه سه سال ازدواج کرده کلی پیام محبت امیز براش میده و وقتی زنگ میزنه خیلی با احترام باهاش حرف میزنه .من میگم کسی تو خونه خوب نیست اخرش بیرونم ی سوتی میده ک اخلاق بدش رسوا شه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

معتقدم آدمایی که ظاهر زندگیشون رو سعی می‌کنند رعایت کنند و کسی از مشکلاتشون خبردار نمی‌شه انسان های فهمیده‌تری هستن

و قطعا از اون هایی که بیرون زندگیشونم خراب تره بهترن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

توش چطوریه مثلا اخه این اقایی ک من میگم حتی وقت نماز کار رو ول میکنه میره مسجد

نماز خوندن ینی دلیل بر خوب بودنه؟

تو خونه ۱۸۰ درجه فرق داشت تو بیرون بخاطر چن تا ویژگی مردم چه چه به به میکردن همونا رو من قفل بود با من نداشت

تو جمع مثله ملکه با من رفتار میکرد

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂