2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق بشم

4890 بازدید | 26 پست

تیروئید پرکار دارم قدم ۱۵۷ وزنم ۴۳.پودر چاقی میخوردم فقط صورتم و بازوهام یکم پر می شد.الان دیگه نمیخورم

دکترم رفتم قرص داده بهم.احساس میکنم دکترم خوب نیست چیکارررررر کنمممم.هیچ لباسی اندازم نمیشه

خرتون که از پل گذشت زیر حرفتون نزنین  خره دیگه یهو دیدین برگشت...

قرص چی داده بهت؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر و خرما و سیب  زمینی ابپز زود چاق میکنه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
خوردم دوکیاو چاق شدم حوصلم سر رفت دیگه نخوردم .قبولش دارم شدید

رو صورتتون هم تاثیر گذاشت ؟ این صورت چطور پر کنیم ؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

عرق یونجه رو من شنیدم چاق میکنع ... تحقیق کن پیرامونش

نمردیمُ واسه چاق شدن مجبورشدیم یونجه بخوریم 😓 

منم میخوام چاق شم 😓

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نمردیمُ واسه چاق شدن مجبورشدیم یونجه بخوریم 😓  منم میخوام چاق شم 😓

خخخخ

عرق یونجه گویا رد خور نداره ...

طب سنتی کمی دیر شاید جواب بده ولی ماندگارتره

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

انقد سیب زمینی و ماکارونی خوردم ک دیگه حالم داره بهم میخوره.فقط دو سه کیلو رفت رو وزنم ک الانم برگشت

خرتون که از پل گذشت زیر حرفتون نزنین  خره دیگه یهو دیدین برگشت...
خخخخ عرق یونجه گویا رد خور نداره ... طب سنتی کمی دیر شاید جواب بده ولی ماندگارتره

😁 

تلخِ ؟ 😓 یعنی چه جوری مصرفش میکنن؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

رو صورتتون هم تاثیر گذاشت ؟ این صورت چطور پر کنیم ؟

ویتامین Eممه و صورت چاق میکنه .سیب زمینی تخم مرغ.آب پنیر.سویا.مخمرجو از داروخونه بگیر.و حتما حتما حتما برو متخصص.مایکی داشتیم لاغررررررررررررر مثل اسکلت پرکاری داشت الان چاق شد ناکس نمیگه چی خورد ولی یادمه اخرین بار رفت دکتر.

دیر اومدی نخواه زود برو