2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

تو چند سالته؟ اخه خواستگار خوب نمیاد که بگم بهتر!همشون داغونن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قیافه همین که مردونه باشه دیگه مهم نیست خودتو درگیر قیافه نکنمنم اخلاق و رفتار و جایگاه اجتماعی و پو ...

من با یکی دارم آشنا میشم تمام معیارای اخلاقی و اعتقادیمو داره چهرش معمولیه  خودمم معمولیم 

بعد بعضی دخترا میبینم معمولین ولی شوهرشون خوشگله میگم مگه چیم کمتره

ولی خب کم پیش میاد همه معیارای اخلاقیتو تو یه آدم پیدا کنی

۲۲

منم۲۲

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قیافه همین که مردونه باشه دیگه مهم نیست خودتو درگیر قیافه نکنمنم اخلاق و رفتار و جایگاه اجتماعی و پو ...

بله.فقط من به نکته اضافه کنم: توانایی پول درآوردن و شما اقتصادی مهمترین تا پول چون کم ندیدیم طرف ورشکست کرده یا ...

یکی در آستانه به ارتقا شغلی خب،رییسش تصادف کرد آلزایمر گرفت اینو یادش نمیومد چه برسه ارتقای...اگر همچین مشکلاتی پیش اومد باید بتونه دوباره خودشو بالا بکشه.

اعتقادات هم مهمه.طرف شوهرش بقدری هرز پریده بود مجردی که شکاک بود می‌گفت شما زنها همه تون فلانی و...و خلاصه ویرایش این تیپی...

۲۲

بعضیا خوشبحالشون خیلی زراحت میگیرن با اولین خواستگار زود ازدواج میکنن...

یه داستانی هست 

میگه یه پاساژ واسه خرید شوهر بوده طبقه طبقه شرطش این بوده هر طبقی رو رد کردن دیگه زن ها نمیتونستن برگردن

خانما میرن طبقه اول مرد ها خوب بودن بعد میرن طبقه بالاتر اونجا مردها بهتر بودن  میگفتن بریم طبقه بالاتر تا شوهر بهتر گیرمون بیادچند طبقه میرن بالا یهو طبقه اخر میرن میبین خالیه و روی،تابلو زده از بازدید شما تشکر میکنیم لطفا خارج شید

بعضیا خوشبحالشون خیلی زراحت میگیرن با اولین خواستگار زود ازدواج میکنن...

اره من قبلنا سخت گیر تر بودم موردای خوبیو پروندم 

واسه همین رو این یکی دارم بیشتر فکر میکنم