2777
2789
خب حالا که دیگه زن گرفته و گذشته اصلا نباید اینجوری ضایع میکرد . اگه نرمال بود اتفاقا بهتر بود

آخه نرمال بودن تو هر شرایطی نمیشه .خوب شاید ناراحت دیگه تو رو دیده.بنده خدا. این که تو میگی قیافه گرفته عجیبه .خب توقع داری بعد رد شدن چی کار کنه. سخته و تلخ قبول کن خدایی جواب رد شنیدن بده چه برا دختر چه پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا باید با زجر و التماس ب خانم نگاه کنه و بگه هنوز دوست دارم بیا هنوز عاشقت هستم

😂😂😂ای شیطون

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خب آخه به نظرت این رفتار. ضایع تر نیس؟؟ اگه آدم نرمال رفتار کنه و حتی سلام هم بده این واقعا یعنی ذره ...

شاید شما خیلی زوم شدی رو رفتارش 

خیلی دخترها و دیدم فکر میکنم پسری ک میاد خاستگاریشون شیفته و عاشقشونه و تا آخر اینجور میمونه در صورتی ک فقط یه گزینه بوده

آخه نرمال بودن تو هر شرایطی نمیشه .خوب شاید ناراحت دیگه تو رو دیده.بنده خدا. این که تو میگی قیافه گر ...

می‌دونم عزیزم منظورم اینه چیز خاصی بینمون نبود که بخواد اینجوری کنه یا من کاری نکردم که یه خواستگاری ساده بود اونم چند سال پیش. 

تازه اونم به پیشنهاد خانواده بود.

اووووهپس نزار بفهمه گناه داره

آدم بد ذاتی هست 

اره هیچوقت نمیگم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شاید شما خیلی زوم شدی رو رفتارش خیلی دخترها و دیدم فکر میکنم پسری ک میاد خاستگاریشون شیفته و عاشقشون ...

نه من اصلا کاری نداشتم فقط یه لحظه چشم تو چشم شدیم که چشم غره‌ رفت بهم. واسه همین پشمام ریخت

چون فامیلیم با هم زشته این رفتارا

خواهرم یه خواستگار داشت 

ردش کرد 

خلاصه پسره ازدواج کرد 

و از قصد ما رو دعوت کرد ما رفتیم 

تو عروسیش چشمش به خواهرم بود 

به زنش گفته بود من اونو میخواستم !!

فکر کن روز عروسیت اینو به زنت بگی 

البته آخرش طلاق گرفتن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

می‌دونم عزیزم منظورم اینه چیز خاصی بینمون نبود که بخواد اینجوری کنه یا من کاری نکردم که یه خواستگاری ...

باشه گلم ولی خودتو بزار جای اون همه چی رو متوجه میشی تازه برا پسرا خیلی خیلی سخت تره این موضوع به خاطر غرورشون. همون خواستگاری ساده ینی تو رو خواسته که اومده و تو نه گفتی از نظر تو سایت ولی از نظر اون خیلی هم جدی بوده. که اومده خواستگاری دیگه

خواهرم یه خواستگار داشت ردش کرد خلاصه پسره ازدواج کرد و از قصد ما رو دعوت کرد ما رفتیم تو عروسیش چشم ...

حماقت کرده اون پسر 

منم یکی از خاستگار هام تو رقص دو نفره نگاهش ب من بود و خانمش همکلاسی من بود همیشه بابت رفتنم ب عروسیش پشیمونم 

و بعدها فهمیدم خانمش میدونسته ک منو میخاد 

ولی اون یه خواستگار معمولی نبود چند سال اومد و رفت و خانوادم ندادن اسم دخترش اسم منه الان برام خیلی عجیبه ک خانمش چجوری اجازه داده 

حماقت کرده اون پسر منم یکی از خاستگار هام تو رقص دو نفره نگاهش ب من بود و خانمش همکلاسی من بود همیشه ...

راستش سر این موضوع طلاق نگرفتن 

میگفت هیچوقت باهام رابطه نداشت 

تا اینکه مچش رو با یه مرد گرفتم !

راستش سر این موضوع طلاق نگرفتن میگفت هیچوقت باهام رابطه نداشت تا اینکه مچش رو با یه مرد گرفتم !

مچ شوهرشو ؟یا زنشو 

ن دیگه قطعا وقتی طرف ازدواج میکنه همسرشو میخواد و همبستر میشه اگه نشه شک بر انگیز هست 

این ک من گفتم الان دوتا بچه داره اما بار ها تو اینستا پیام گذاشت اما هر بار بلاک شد