2777
2789
عنوان

کنکور تجربی بیاین

128 بازدید | 27 پست

من امسال ورودی یازدهمم و هدفم فقط پزشکی تو شهر تهرانه 

من امسال تابستون با مدرسه رفتم جلو ولی پیش خوانی نکردم و نمرات تشریحیم خوبه درحالی که امتحانامون سخته ولی خیلی زیاد نخوندم و پیش خوانی نکردم

دهم ترم اول کنکوری نبودم ولی ترم دو و خرداد جبران کردم

کلیم پول مدرسه و کتاب و سرویس دادم پارسال و امسال

هر کیم میرسه بهم تیکه میندازه چرا نمی خونی چطور دلت میاد پول خانواده ات رو به باد بدی و کلیییی حرفای دیگه

درحدی ش شده که حرف کنکور میشه بغض میکنم و گریه ام میگیره انقدر هم اینطور گفتن انگیزه مو از دست دادم ۲ هفته اس نخوندم

اگه الان شروع کنم خیلی زیاد و مستمر بخونم امیدی به پزشکی دانشگاه بهشتی یا تهران هست؟؟!

خیلی نگرانم و مضطرب و با قرص خواب و پروپرانول خودمو آروم میکنم

لعنت بر هر نَری که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یازدهمیااااا

معلومه اگه بخونی قبول میشی

الکی به حساب و کتاب نشین و نگو‌وای نخوندم وای کاش میخوندم و اینا.از الان منظم و مستمر بخون

صد در صد قبولی اگه بخونی.صددددددد قبولی

عزیزم یازدهمیااااامعلومه اگه بخونی قبول میشیالکی به حساب و کتاب نشین و نگو‌وای نخوندم وای کاش میخوند ...

پس چرا هی میگن

کنکور ۳ ساله اس اگه یه سال نخونی باید پشت بمونی تا اون یه سال جبران شه

مدام استرس میدن بهم

لعنت بر هر نَری که 

اره به شرط اینکه دیگه به هیچی فک نکنی و همه فکر و ذهن و وجودت رو برای درس بزاری 

وقت آزمون و خطا نداری اگه برنامه نمیتونی خوب بریزی و مرور کردن درست رو بلد نیستی مشاور بگیر

خیلیم باید بخونی نباید به هیچ عنوان هم ول کنی پزشکی قبول شدن خون دل خوردن میخواد تلاش مستمر و پشتکار قوی و عرق ریختن میخواد چه برسه دانشگاه های تهران و تیپ یک

اره به شرط اینکه دیگه به هیچی فک نکنی و همه فکر و ذهن و وجودت رو برای درس بزاری وقت آزمون و خطا ندار ...

اراده و پشتکارم خیلی قویه 

ترم دوم دهمم همینطوری خودمو کشیدم بالا

لعنت بر هر نَری که