2777
2789

کنار قبرشون بودن خیلی وحشتناک بود توخواب نزدیک بود سکته کنم  نمیدونم چ معنی داشت

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

خوابو نباید تعریف کرد 

همون کابوس بوده نگران نباشید 

صدقه بذارید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت نکردی کدوما طلا داشتن؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اوه، خواب خیلی عجیب و نگران‌کننده‌ای دیده‌اید! از اینکه آن را با من در میان گذاشتید متشکرم. تعبیر خواب‌ها بیشتر به احساسات شخصی و شرایط زندگی شما بستگی دارد، اما می‌توانیم نگاهی کلی به نمادهای موجود در خواب شما بیندازیم:

**قبرستان:** قبرستان معمولاً نمادی از پایان، تغییرات بزرگ، یا کنار گذاشتن گذشته است. این می‌تواند به این معنی باشد که شما در حال عبور از یک مرحله‌ای در زندگی خود هستید، یا نیاز دارید برخی چیزها را رها کنید و به سمت شروعی جدید حرکت کنید.

**مرده‌ها که جنازه‌هایشان بیرون آمده:** این قسمت خواب شما که بسیار وحشتناک به نظر می‌رسد، می‌تواند به معنی **مسائل حل نشده یا احساسات سرکوب‌شده‌ای از گذشته** باشد که دوباره به سطح آمده‌اند. شاید چیزهایی در گذشته شما وجود دارد که فکر می‌کردید دفن شده‌اند یا به پایان رسیده‌اند، اما حالا دوباره خودشان را نشان می‌دهند و نیاز به توجه دارند.

**احساس وحشت:** احساس وحشت در خواب به خوبی نشان می‌دهد که این مسائل یا تغییرات، شما را نگران یا مضطرب کرده‌اند. این می‌تواند نشانه‌ای باشد از اینکه شما با چیزی روبرو هستید که احساس می‌کنید کنترلی بر آن ندارید، یا اینکه ترس‌هایی در درون شما وجود دارد که نیاز به بررسی دارند.

**در مجموع:**

این خواب می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که شما در حال مواجهه با **گذشته‌ای هستید که به طور کامل از آن رها نشده‌اید.** شاید خاطرات، روابط، یا تصمیماتی از گذشته دوباره به ذهن شما آمده‌اند و نیاز به رسیدگی دارند. این خواب به شما می‌گوید که بهتر است به این مسائل روبرو شوید، آنها را بررسی کنید و سعی کنید به طور کامل آنها را حل و فصل کنید تا بتوانید با آرامش بیشتری به جلو حرکت کنید.

این یک فرصت برای شماست که به درون خود نگاه کنید و ببینید چه چیزهایی در گذشته شما را آزار می‌دهند یا نیاز به بسته شدن دارند. نگران نباشید، خواب‌ها همیشه به معنای اتفاقات بد نیستند؛ گاهی اوقات ذهن ما از طریق خواب به ما سیگنال‌هایی می‌دهد که نیاز به توجه دارند.

امیدوارم این تعبیر به شما کمک کند تا کمی آرامش پیدا کنید و بتوانید به این احساسات رسیدگی کنید. اگر احساس کردید که نیاز به بررسی بیشتر دارید، می‌توانید با یک مشاور یا روانشناس در مورد خواب‌هایتان صحبت کنید. آنها می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط شخصی شما، تعبیر دقیق‌تری ارائه دهند. 😇

ن طلا براچی

طنز بود

بعضی ها تو قبرستون دنبال گنج هستن

یه صدقه برا خوابت بده مثلا پول یا صلوات و ...

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تعبیر خوابی موجود ندارن عزیز همه ی اینا مبنای علمی داره با دلیل الان فک میکنید با تعبیر میتونی چیزی ...

اصلا خوندی؟ تعبیرش ماورایی نیس. برا اساس روانشناسی جواب میده. از تعبیر خوابهای تخیلی دین ما ک بهتره

اوه، خواب خیلی عجیب و نگران‌کننده‌ای دیده‌اید! از اینکه آن را با من در میان گذاشتید متشکرم. تعبیر خو ...

ممنونم گ اینقدر وقت گذاشتین و توضیح دادین ممنونم درست میگین

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙