2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم راهکار بهم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست
اینو بدون بخواد خیانت کنه صرفا توی اینستا نیست.با تماس و پیام و توی خیابون و سرکار هم میتونه انجام ب ...

میدونی مشکلم چیه؟ میگم منو در جریان بزار تو قسم خوردی اولشم که بهش گفتم حاشا کرد

مامان یه آقا پسر گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مشکلم چیه؟ میگم منو در جریان بزار تو قسم خوردی اولشم که بهش گفتم حاشا کرد

به تاپیکات یه نگاه انداختم که درست راهنماییت کنم امیدوارم انتقاد پذیر باشی و این حرفمو جدی بگیری ...تو انگاز زنلنگی نداری خیلی قلدری مثل مردا رفتار میکنی چه دلیلی داره شوهرتو بزنی اخه؟؟؟ دلیل اینکه خیلی حرفارو بهت نمیگت سر. اینه تو خیلی تو سرش میزنیش و اعتماد بهش ندادی باهاش رفیق باش نه نقطه روبروش لوندی و دلبریم داشته باش

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
لاس زده بود

مثلا فکر میکنی با تهدید کردن دیگه نصب نمیکنه 

اونقدر یخت میگیری فردا روگوشیش رمز هم میزاره تو اینستا پیج فیک هم میزنه که نتونی کنترل کنی 

با دعوا مردا درست نمیشن بلکه بدتر میشه با زبون بگیر 

مثلا فکر میکنی با تهدید کردن دیگه نصب نمیکنه اونقدر یخت میگیری فردا روگوشیش رمز هم میزاره تو اینستا ...

وقتی با زبون رام نمیشه چکار میشه کرد؟ فکر می کنی این راه ها رو نرفتم؟ 😔

مامان یه آقا پسر گوگولی

وقتی با زبون رام نمیشه چکار میشه کرد؟ فکر می کنی این راه ها رو نرفتم؟ 😔

درکت میکنم 

این مثل یه بیماریه روانیه انگار اعتیاد دارن که هیچ جوره درست نمیشن 

دست برنمیدارن که هیچ دنبال مخفی کاری میرن 

تنها راهش برای ارامش خودت اینه که بیخیال باشی 

من نزدیک به ۱۰سال جنگیدم نشد که نشد الان دیگه بی خیال شدم دست به گوشیش هم نمیزنم اعصابم ارومه 

هر بار بخوایی بجنگی بیشتر روتون به هم باز میشه حرمتا تون هم از بین میره