2777
2789

بیمارستان نفری ۲۷۰ ویزیت دادیم شوهرم که عینک میزنه ولی انگار نمرش بیشتر شده خوب نمیبینه با عینک هم 

خودمم همینطور هم دور هم نزدیک دیدم ضعیف شده مخصوصا چشم راستم 

رفتیم گفت بشینید با دستگاه نگاه کرد گفت سالمید برید بینایی سنجی

باز اونجا ویزیت دادیم نشستیم علامتا رو هم واضح نمیدیدم ولی گفت عینک نیازی نیست برید ( حتی ب شوهرم ک شبا حتما باید عینک بزنه😐) 

الان داشتم تار میدیدم نزدیکو یادم افتاد 

بنظرتون دوباره چشم پزشکی بگیرم یا بینایی سنجی؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اول باید بری پیش بینایی سنجیچشم پزشکا زیاد برای عینک و اینجور کارا دخالت نمیکنن بیشتر جراحی و کارای ...

خب اگر بخوام عمل کنم عینک نزنم چی؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید بری پیش بینایی سنجیچشم پزشکا زیاد برای عینک و اینجور کارا دخالت نمیکنن بیشتر جراحی و کارای ...

برای عینک لازم نیست برم کلینیک خاصی نه؟ همینجوری عینک فروشی برم انجام میدن؟

برای عینک لازم نیست برم کلینیک خاصی نه؟ همینجوری عینک فروشی برم انجام میدن؟

ببین بعضی عینک فروشا کنارشون کارشناس بینایی سنجی دارن که اول ببینن نمره چشمت چنده 

باید بری پیش بینایی سنجی دیگه تا نمره چشمت و عینک لازمه رو بهت بگه 

برو مطب یه دکتر بیمارستان وفلان دست بسر میکنن الکی

من هرشیش ماه میرم همیشه هم زیادتر شده🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

برو مطب یه دکتر بیمارستان وفلان دست بسر میکنن الکیمن هرشیش ماه میرم همیشه هم زیادتر شده🤣

ای وای 

مطب میری؟

ای وای مطب میری؟

اهوم ۱۵ ساله دکترم وعوض نکردم قبل اون هی اینور اونور میرفتم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اهوم ۱۵ ساله دکترم وعوض نکردم قبل اون هی اینور اونور میرفتم

چرا همش زیاد میشه نمره ؟ اسم دکتره چیه

چرا همش زیاد میشه نمره ؟ اسم دکتره چیه

من بیش از اندازه باگوشی ور میرم ومیرفتم  معتادم متاسفانه

دکتر من کهرکبودی رشت هستن