2777
2789

خانوما من تو اقدامم یکمم تنبلی تخمدان دارم سمت چپ 

ولی دکتر گفتن زیاد نگران کننده نیست تقریبا برج سه

دارو دادن دیگه هر موقع خواستی دیگه اوکیه البته قبلش هم من اقدام داشتم 

الان این ماه که پریود شدم گلاب به روتون خون ریزیم خیلی شدیده جوری که تو یه روز من یه بسته نوار تموم میکنم

لخته خون هم دارم که شبیه جیگره

کسی بوده به این مورد برخورده باشه تشخیص دکترش چی بود 

خودمم نوبت زدم واسه شنبه که برم دکتر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر  متخصص اولا  دوما قبلا پریودات منظم وسروقت میشدن. انگار  ک بند بودن ب هرحال برو دکتر متخصص

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

اون لخته های بزرگ خون واسه کیست تخمدانه

در همین حد میدونم..

فقط اینکه قبل دفع اون لخته ها درد شدید داری؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خونریزی داری 

روزی یه بسته خیلی زیاده زود برو دکتر،تاشنبه نمون

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اون لخته های بزرگ خون واسه کیست تخمدانهدر همین حد میدونم..فقط اینکه قبل دفع اون لخته ها درد شدید دار ...

نه فقط یهو میریزه بدون درد

دکتر خودم شنبه هست 

یه چندتا دیگه تماس گرفتم گفتن اصلا نیا که وقت نداریم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

برو دکتر متخصص اولا دوما قبلا پریودات منظم وسروقت میشدن. انگار ک بند بودن ب هرحال برو دکتر متخصص

اره سروقت میشدن ایندفعه عجیب این مدلی ام

خونریزی داری روزی یه بسته خیلی زیاده زود برو دکتر،تاشنبه نمون

کسی قبولم نمیکنه

چندتا تماس گرفتم

البته دکتر زنان بیخودی هم هستا ولی خب اونا یه خارش ساده رو هم نتونستن درمان کنن میترسم برم تشخیص اشتباه بدن

نه فقط یهو میریزه بدون درددکتر خودم شنبه هست یه چندتا دیگه تماس گرفتم گفتن اصلا نیا که وقت نداریم

قبلنا پریودی هات چطوری بودن

از نظر درد و مقدار خونریزی

و روز چندم پریودت درد داشتی بیشتر

اینا رو بگو ببینم مشکل چیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کسی قبولم نمیکنهچندتا تماس گرفتمالبته دکتر زنان بیخودی هم هستا ولی خب اونا یه خارش ساده رو هم نتونست ...

ازهمین که وقت گرفتی،از منشیشون راهنمایی می خواستی

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
قبلنا پریودی هات چطوری بودناز نظر درد و مقدار خونریزیو روز چندم پریودت درد داشتی بیشتراینا رو بگو بب ...

منظم مثلا یا بعدازظهر۲۲ ام میشدم یا صبح زود۲۳ماه

فقط روز اول درد داشتم با خون ریزی نرمال یعنی گلاب به روت اصلا لباسم کثیف نمیشد روز سوم یکم بیشتر میشد نهایتا تاشب من سه تا چهارتا نوار مجبور میشدم عوض کنم 

اما ایندفعه این مدلی شدم 

درد زیاد خونریزی زیاد