2777
2789

همدان کیا زندگی میکنن کسی رو میشناسین کار باطل کردن انجام بده چیزی تو خونه پیدا کردم باید ببرم نشون بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی پیدا کردی بریز تو آب روان بره، همین

وقتی میری پیش یکی برات باطل کنه باز به اسمت جادو ثبت میشه، صد مدل جک و جونور بهت وصل میشه 

از چاله میفتی تو چاه

سمتش نری یه وقت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خدایا شفا بده

بله موافقم

خدا کسایی رو که بدون کمترین اطلاعات دخالت می‌کنن و به بقیه توهین می‌کنن رو باید شفا بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اوه اوه ببین یه خرافاتی داره حرف از اطلاعات میزنه 😂😂😂

الان داری سعی میکنی عاقل و فهمیده بنظر برسی؟ 

گفتم که، تو مسائلی که درموردش اطلاعات نداری سکوت کنی بهتره

هم ارزشت رو پایین نمیاری هم بقیه رو آزار نمیدی عزیز غیرخرافاتی

ول کن تروخدا اینا خرافاته چرت و پرت واسه آدمای بی فکر و احمق به وجود اومده

حالا چون تو اعتقاد نداری یعنی خرافاته ؟

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

دلم نمیخواد سکوت کنم فشار بخور خرافات 😂

چرا میای همچین تاپیکی وقتی اعتقاد نداری؟! یه چشم نظر بخوری حالت جا میاد اعتقاد پیدا میکنی 😜

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞