2777
2789
عنوان

بنظرتون مسافرت یا لوازم خونه

180 بازدید | 38 پست

بودجه ۳۰/۳۵ دو نفر

مسافرت 

-یک سال و نیمه مسافرت نرفتیم فقط شمال در حد یکی دو روز 

- یه پاپی دارم که خیلی کوچیکه سه ماهشه شوهرم میگ بزاریم پیش مامانش ولی من میدونم هم بچم اذیت میشه بردنش هم که هیچی دردسره کلا 

-دوسدارم برم جنوب بگردم که هزینش کم نمیشه چون هم دوره طولانی میشه سفر هم اونجا جنگلی نیست بری جوجه بزنی فقط رستوران غذاهای خوشمزه دریایی بخوری و تفریحای ابی و ...

لوازم خونه هم دوسدارم تی وی عوض کنم که بزرگ تر بشه دیگه چیز مهمی نیست که بخوام بگیرم یا عوض کنم 

نظر خودم بیشتر روی نرفتن هست بخاطر پسرم و هزینه زیاد ولی میترسم دیگ سر شوهرم خلوت نشه بتونیم بریم اصلا موندم چ کنم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

فقط یه تی وی هست؟ 

برو مسافرت حالشو ببر دخترجون. 

معلوم نیست دیگه کی این فرصت پیدابشه و برید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مسافرت

تلوزیون واجب نیست اخه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرت سه ماهشه میخای بندازیش بریشیری شیرخشکی

احتمالا سگ داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط یه تی وی هست؟ برو. مسافرت حالشو ببر دخترجون. معلوم نیست دیگه کی این فرصت پیدابشه و برید.

اره و سگم که میدونم برم دیوونه میشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

مسافرت توی این سن و این فصل از سال رو فقط و فقط و فقط الان میتدنی تجربه کنی ولی تلویزیون رو شش ماه بعد یا وسط زمستونم میتونی بگیری 

من جای تو بودم بدون شک مسافرت رو انتخاب میکردم😌

الان وقت سفر جنوب نبست خر پوست میندازه از گرما🤐🤐🤐🤐دی بهمن اسفند وقتشه

تهران ک خوب شده هوا

بخاطر خلوتیش گفتیم الان بریم

تهران ک خوب شده هوابخاطر خلوتیش گفتیم الان بریم

ببین شک نکن فقط مسافرت 

تا تایم دارید بری 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️