2777
2789
سلام عزیزم پسرت چیشده

سلام فدات 

پسرمم مثه همیشه هرروز سرفه داره فقطم با قرص قط میشه اگه یه روز قرصشو ندم خفه میشه

شما چیکار کردی جواب آزمایش پسرت اومد

سرفه نداره

یعنی چی خطرناکه

نه عزیزم خطرناک نیست ولی آزمایش خون اینجوریه که مثلا اگه این بالاست و اینم بالاست یعنی یه مشکلی بعد دکتر راهکار میده 

همه چی نرماله خدا رو شکر ...یکم بالاست فقط همین 

نگران نباش🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فدات پسرمم مثه همیشه هرروز سرفه داره فقطم با قرص قط میشه اگه یه روز قرصشو ندم خفه میشهشما چیکار ...

واسه سرفه سیب پخته بده

سیب درختی ها رو تکه تکه کن بذار چند دقیقه بپزه و با آبش بیار و کمی دارچین و گلاب بریز روش بده بخوره

میکروب های سینه رو از بین میبره 

بعد کرونا برادر من هنوز سرفه میکرد و با دارو تموم نشد سرفه هاش 

این سیب رو پختم چند بار سرفه اش قطع شد خدا رو شکر

واسه سرفه سیب پخته بدهسیب درختی ها رو تکه تکه کن بذار چند دقیقه بپزه و با آبش بیار و کمی دارچین و گل ...

عزیزم بچه من بااین چیزا خوب نمیشه

سه ساله هرروز سرفه داره

آزمایش ژنتیکم براش دادم

سلام نه منم دارم سکته میکنم از استرس سه ماه شد هنوز جوابش نیومده

برو آزمایشگاه بپرس چرا اینقدردیر 

به من گفتن بعداز سه ماه میاد اما دوماه بعدش اومد

انشالا که سی اف نیست

ان شاءالله حال پسرت خوب بشه.گفتی هر شب سوره حشر بخون دارم میخونم پسر تو رو هم یاد میکنم

خیلی خوبه مطمعا باش حاجت میگیری

ممنون به یاد پسرمی خدا دلتو شادکنه

برو آزمایشگاه بپرس چرا اینقدردیر به من گفتن بعداز سه ماه میاد اما دوماه بعدش اومدانشالا که سی اف نیس ...

یه شهر دیگه آزمایش دادم.باید زنگ بزنم دفعه پیش که جواب سربالا دادن گفتن حتی ۴ ماه هم طول میکشه

خیلی خوبه مطمعا باش حاجت میگیریممنون به یاد پسرمی خدا دلتو شادکنه

فداتشم. میترسم حقیقتش پسرم تو پنج سالگی یمدت مدفوعش گلاب بروت چرب بود خلطی هم بود ولی برام تشخیص آلرژی دادن میترسم علایم سی اف باشه😔 الان خوبه ولی حالا ریه اش😑