الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داداشم دوسال پیش که انجام داد هزینش ۳۵ بود با جراحی و هزینه فیکس و...شد ۷۰
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اها ، ولی منظورم اینه که همون اول چقد پول میگیرن ازتون و چقد هزینه میشه
قسطیه یکجا نمیگیرن برا من دوماه اول ۵ تومن بعد ماهی ۲تومن قبلش کلی عکس میگیرن دندون ترمیمی یا کشیدنی داشته باشی اونجام هزینه داره بعد دندونای عقلتو باید بکشی که از ۶تومن هست به بالا اگه خیلی پیچیده و نزدیک عصب باش تا ۱۷ تومنم هر دندون رو دستت خرج میذاره اخرم که دندونات مرتب شد براکتارو باز کردن یه هزینه فیکس ریتینر داری وتمام
داخل دهنت همیشه زخمه. مثل آدم نمیتونی غذا بخوری نمیتونی ساندویچ و غذاهای این چنینی بخوری فک درد داری همیشه کلا عجیب غریب
فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(