2777
2789
عنوان

لطفا نظرات خودتون و بگید

140 بازدید | 47 پست

سلام خانم های نی نی سایت🥰

انشاءالله که حالتون خوب باشه،ظهرتون بخیر.

در مورد چند موقعیت از شما نظر میخواستم:

۱)شوهرتون در دانشگاه درس میخونه و آسانسور ها مختلط هستن و همه سوار میشن و معمولا شلوغ و کیپ تا کیپ هست شما نظرتون چیه ،شوهرتون توی اون موقعیت آسانسور سوار شه معذب نیستید؟ دانشگاه آزاد هست.

2)اتوبوس شلوغ: وقتی یه دختری بیاد کنار شوهر شما بشینه (همون دخترای دانشگاه به احتمال زیاد)

3)کلا موقعیت هایی جنس مخالف خیلی به شوهرتون نزدیکه

ممنون میشم باهم راجع ب این موضوعات صحبت کنیم

البته قبلا ام تاپیک زدم و خیلی از دوستان کمکم کردم ولی دوباره زدم چون میخاستم نظرات بقیرو هم بدونم

من مشکلی ندارم.

محیط کار همسرم مختلطه. تو اتاقی که کار میکنن دو تا خانم و یه اقای دیگه هستن که یه خانم جدا شده. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بطری در بسته رو تو اقیانوس هم بندازی آب توش نمیره👌🏻

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بستگی به آدم ات داره، من به جرئت میگم اگه با عشقم ازدواج میکردم کنار ده تا زن هم قرار می‌گرفت براش مهم نبود 🙂

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

من مشکلی ندارم.محیط کار همسرم مختلطه. تو اتاقی که کار میکنن دو تا خانم و یه اقای دیگه هستن که یه خان ...

مثلا مشکلی نداری باهاشون حرف بزنه یا ...

من چکار کنم مدلم عوض شه ،اصلا میشه؟

بستگی به آدم ات داره، من به جرئت میگم اگه با عشقم ازدواج میکردم کنار ده تا زن هم قرار می‌گرفت براش م ...

خب مثلا میگه مگه تو اسانسور یا اتوبوس اگرم کسی پیشم بشینه چی میشه من ک کاری با اونا ندارم