2777
2789

من با معدل الف تو رشته حسابداری دانشگاه ازاد  تو شهرستانمون بهم کار نمیدن خودم جر دادم کاراموزیک رفتم چندبن سال پشت کنکور موندم اخرش رفتم ازاد بااینک کلییی خوندم 

ته تهش ی جا بیگاری بکشن از ادم اونم اصلا پول و حقوقش الکییییی 

الان وستام سن ۱۸ازدواج کردن یا ارایشگرن یا خیاطن وضعشونم عالی درس چ پخیه؟ دذس خوندن فقط برارشته های پزشکی وپرستاری و پیرا و معلمیه...... 

والا بخای تا دکتری بخونی بازم میرن سراغ دختر۲۳ساله ن ۳٠ساله 

هرکی میگ دروغ میگ 

ادم ازدواج کنه با ی ادم خوب ک حمایتت کنه دوست داشته باشه تو ن درگیر روابط اشتباه تو مجردی میشی ن کمبودی داری ک افسرده بشی مثل الان من..... 

قرار نیست مجردی ذهن و فکرت راحت تر بلشه  من اصلا سخت شده برام یچیزی کمه برام نمیتونم تمرکز کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو برو شوهر کن

آره اتفاقا کار خوب هست فقط احتیاج به صبوری و گشتن دنبال کار هستش 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

به نظرم باید تو هم دوران لیسانس آدم ازدواج کنه

که هم درحال گرفتن مدرک باشه و هم ازدواج کرده باشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

شوهر خوب منظورم ی شوهرخوش اخلاقه ن ماشین شاسی بلند و پولدار و....

اینجور کیس هایی عزیز دلم سمت دختری میره که مثل خودشه..

خوشگل و پولدار 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

کاری ب کار نداشته باش درس بخونی‌جلو‌شوهر جلو خانواده شوهر سرت بالاستمدرکتو‌گرفتی چیزای دیگه اموزش بب ...

سرم بالاستت😐😂😂با ی چهارتا ثبت حسابداری چرا سرمو بالا کنم الان؟ پول مهمه پوووول 

زیبایی مهمه 

همونطور که کار خوب نریخته شوهر خوبم نریخته بریم رو زمین جمع کنیم

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید یکی ازدواج راه بهتریه واسش یکی درس یکی کار 

شاید یکی با ی رشته ک از نظر عموم افتضاحه به جاهای خوبی رسیده باشه

به اندازه کافی جامعه نا ب سامان پ نا امیدی داریم بیشتر از این امیدو از جوونا نباید بگیریم