2777
2789
عنوان

هرجامیرم مدارس غیرانتفاعی میگن نیرو نمیخایم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست
آره قبول نمیکنن اگرم بکنن حقوقش خیلی کمه در حد ۵ تومن

من ب5هم راضیم،یه مهد کودک رفتم گفت بیا بعد گفت مربی من 3ونیم حقوقشه،شما ک کارورزی حقوق نداری اصلا

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اینجا نداره

همه مساجد دارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونم کجا دوره ببینم

از خودشون خب میپرسیدی میگفتی حداقل مراحل رو بهم بگید نترسیدنون تون رو اجر نمیکنم انقدر متنفرم از این مراحل شغلی که فقط بلدن حرف مفت بزنن یه راهنمایی نمیکنن انگار مسابقس میترسن ازشون بزنیم جلو ایش اول صبحی چقدر حرصم دادی

از خودشون خب میپرسیدی میگفتی حداقل مراحل رو بهم بگید نترسیدنون تون رو اجر نمیکنم انقدر متنفرم از این ...

اره بخدا،گفت نمیدونم گلم خودت برو بپرس😏منم حرصم گرفت اومدم بیرون

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره بخدا،گفت نمیدونم گلم خودت برو بپرس😏منم حرصم گرفت اومدم بیرون

میگفتی گلم یه تقلب برسون حداقل 

از معلما بپرس بنظرم باز اونا بیشتر میدونن یانهایت برو اموزش پرورش اما اکثرا دروغ میگن همین دوره هارو مدیرا براکادر رزو میکنن چاخانن خیلیاشون

دنبال کهر دیگه باش‌ معلمی‌ غیر انتفاعی انتخاب خوبی نیست  من الان ۵۰‌میلیون شهریه دادم‌ خب مشخصه نمیزارم دخترم سر کلاس یک‌معلمه بی تجربه باشه.  خودم معلم رسمی هستم. آخرش هم‌پولی نمیدن. واقعا معلمی جز آستر جیزی نداره وقتت نزار 

دوست عزیز شما اردیبهشت ماه میرفتی، به طور معمول اردیبهشت، مدارس غیرانتفاعی، مصاحبه می گیرن. شما دیر رفتی. می تونی برای شروع کار از پیش دبستانی شروع کنی. اگه هم میخوای معلم پایه های اول تا ششم باشی، دوره های خانم رحمت رو شرکت کن 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

شما برای رزومه، باید حداقل یکسال بدون حقوق کار کنی. مدارس غیرانتفاعی حاضر نیستن برای کسی که تجربه نداره، پول پرداخت کنن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»