همشون میگن نیرو لازم نداریم یا میگن سابقه کار بالای 5سال!!!خب وقتی حتی بعنوان کارورز هم نیرو نمیخواید چطور سابقه کار جمع کنیم؟🥺 یکیشون گفت دوره ها رو باید برید،اموزش پرورش تاییدکنه،مدرک مرتبط،سابقه کار بالا5سال و....پس چکارکنیم؟😔
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خودشون خب میپرسیدی میگفتی حداقل مراحل رو بهم بگید نترسیدنون تون رو اجر نمیکنم انقدر متنفرم از این مراحل شغلی که فقط بلدن حرف مفت بزنن یه راهنمایی نمیکنن انگار مسابقس میترسن ازشون بزنیم جلو ایش اول صبحی چقدر حرصم دادی
دوست عزیز شما اردیبهشت ماه میرفتی، به طور معمول اردیبهشت، مدارس غیرانتفاعی، مصاحبه می گیرن. شما دیر رفتی. می تونی برای شروع کار از پیش دبستانی شروع کنی. اگه هم میخوای معلم پایه های اول تا ششم باشی، دوره های خانم رحمت رو شرکت کن
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»