2777
2789

سلام بچه ها تاپیک قفل بود منم نظرمو بدم  تازه الان خوندم

اول اینک ما نمیتونیم قضاوت کنیم چون تو زندگی طرف نیستیم نمیتونیم بگیم صد درصدی تو مقصری یا اون خانم

ولی از رو ظاهر بخواییم نظر بدیم با توجه فقط به حرفای اون اقا 

نظر من اینه هیچ وقت اولویت هامون فراموش نکنیم

کار اقا  بیرون کار کردن و وظیفه داره خوراک پوشاک مسکن تهیه کنه

و کار خانم مدیریت خونه  منظور اشپری مرتب کردن رسیدگی به بچه‌

حالا این دونفر بخوان کارای غیر اینا انجام بدن  مثلا خوب هر کسی علایقی داره یکی دوست داره کار کنه یا فلان کلاس بره یا فلان مدرک بگیره  یا دوست داره بیشتر سفر کنه

باید ببین خللی تو اون اولویته نیوفته باید ببین از پسش برمیاد باید ببین بچه اسیب نبینه 

مثلا اقا سرکار اگه منم بخوام برم سرکار از لحاظ روحی رسیدگی همچی به بچم اسیب نرسه اگه همچی اوکی بود انجام بدم 🌹🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بازم تاپیک راجب تاپیک اون مرد بنده خدا

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

تموم شد رفت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه و استقلال اوکیه ولی خدایی بچه رو خونه اینو اون گذاشتن قشنگ نیست

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من همچین زنی رو اطرافم دیدم واقعا خونه اشو گوه ورداشت

تازه زنی ک من دیدم خانه دار بود ن شاغل

کسی ک تنبل و بیعار و چرکولکه ب شخصیتش برمیگرده ن شاغل یا خانه دار بودنش 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

نظر من اینه باید حرف اون خانومم شنید

دقیقا

اما همیشه وقتی ی خانومی از شوهرش میگه برامون مهم نیست حرفای اقا چیههههه

من از وقتی کتاب بامداد خمارو جلد اول و دومشو خوندم نگام ب زندگی عوض شده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همچین زنی داریم تونزدیکان خونش سگ رمق نمیکنه بالابره واقعا شوهرش تو هفته شاید دوروز خونه باشه گاهیم میشه نیست کلا یک هفته یعنی تنها کاری ک میکنه اشپزیه اونم چون دوتا بچه داره خودشون میمرن از گشنگی یعنی از همه نظر صفرههه 

تحمل همچین زنایی غیر ممکنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉