2777
2789
۱۷ سالمه

وای فک کردم متاهلی😆اخه اینجا اکثرا متاهلا این مدلی تاپیک میزنن 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خونمون کوچیکه یه اتاق میخام،تنهام مجبور شدم مدرسمو عوض کنم ، افسردگی دارم، آدمای مزخرف دورم زیادن،

چه دلایل مسخره ای.. 

خونمون کوچیکه! 

تنها رفتم مدرسه مو عوض کردم!

ما تو خونه مون ۶ تا بچه بودیم که یه اتاق خواب داشتیم. خودمون میرفتیم مدرسه و می اومدیم. این اداها رو هم نداشتیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلایل مسخره ای.. خونمون کوچیکه! تنها رفتم مدرسه مو عوض کردم!ما تو خونه مون ۶ تا بچه بودیم که یه ا ...

الان دیگه مث قبل نیست

یه نگا به دور و ورم میکنم میبینم هیچی ندارم 

بارونو دوس دارم🌱
الان دیگه مث قبل نیستیه نگا به دور و ورم میکنم میبینم هیچی ندارم

عزیزم از قانون جذب استفاده کن در مورد مشکلاتت و خواسته ها و آرزوهات من خیلی معجزه ها به چشم دیدم 

اپلیکیشن پرورش افکار و نصب کن. تو سروش و ایتا هم می تونی کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی رو سرچ کن آموزش رایگان داره 

اگه پریود نبودم راضی بودم از زندگیم ولی پریودم جونم داره درمیاد راضی نیستم نه

به این فکرکن خیلیا آرزوشونه پریود بشن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من در مورد ۵۰ سال پیش حرف نمیزنم. الآنم همینه. خواهر برادرای مجردم همون خونه دارن زندگی میکنن.

اطراف من همه لاقل یه اتاق کوفتی واسه خودشون دارن

ظهر که نمیتونم بخوابم شبم خوابم وقتیه که همه خوابیده باشم درس خوندنم یه بدبختی دیگه

بعضی وقتا رسما میزنم زیرگریه و دلم میخوادجیغ بکشم

من نمیدونم شما چطوری تحمل کردین

بارونو دوس دارم🌱
راس میگی 😂😂 حتی خودم یه روز پریودم به تاخیر میوفته فکر میکنم باردارم میشینم غصه میخورم و استرس میک ...

هم اونه هم مطب دکتر زنان میرم میبینم بعضیا فقط چون پریود نمیشن کلی استرس دارن و حالشون بده و دارو میخوان که بشن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞