یکی تاپیک زده ۵سال با ی نفر تو رابطم الان فهمیدم دیگه نمیخوامش.حالا چرا؟چون من آدم فلان فلان شدهای بودم در حین همین ۵سال ۲سال با کس دیگه ای وارد رابطه شدم و چشمم اون و گرفته.😅😅😅 حالا تا اینجای داستان ی طرف از اون طرف میگه من نشستم ببینم این جدیده من و دوست داره یانه.🤣🤣🤣از اوتور نوشته کسی و ک من نمیخوام دیگه باید برای خودش ارزش قایل باشه نمون
بابا اگر تو شرف داشتی ک اولا همون اول مثل مرد میزفتی ب طرفت میگفتی من از ی نفر خوشم اومده بیا محترمانه جدا شیم .زنت نبوده ک پنهون کردی الان تازه بعد دو سال خیانت میخوای بگی تو اول ب طرف بگو بعد ببین برای خودش ارزشی قایل میشه یا نه..بعدشم من جای طرفت بودم تا عنوان میکردی خودم برات اسنپ میگردم میگفتم زودتر فقط جمع کن چون ادمای مشکل داری مثل شما آدم سالمهم روانی و مریض میکنند دو سال یارو بغل گرفتی داشتی ب اون یکی فک میکردی حتما دوست دارم هم بهش میگفتی🤣اون یکی ببین چ ذلیلی بوده ک میدونسته با کس دیگهای از پیش اون بلند میشدی میرفتی باهات مونده .احیانا رو زمین مونده بوده ک با تو وارد رابطه شده .همچین ادمیو کرایه اسنپشم میدم و دکمشو میزنم بره پیش همونی ک از خودشم بدتره گردن گیر نداشته اومده آویزون ی رابطه شذه خودم دوسال نفر دوم رابطه بوده بدبخت