2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط خوب پیش بره

من کار خاصی نمیکنم 

همیشه گند میزنم به رابطه بعد خودمو میزنم به مظلومیت آقا جمعش میکنه و. معذرت خاهی میکنه😂

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اصلا اصلا اصلا نزار حتی موهاتو کامل ببینه تماااااام از ما گفتن

میشناسم کسایی رو که رابطه کامل داشتنو الان چندین ساله دارن زندگی خیلی قشنکی میکنن

این به فرهنگ آدما ربط داره بنظرم برا بعضیا تابوعه برا بعضیا هم عادی مثل. بقیه چیزا

چرا

مردا همشون اول رابطه از سر هوس فقط اگر میخوایی بشناسیش نزار دستت بگیره ببین واقعا میخواد باهات ازدواج کنه یا نه گول اینکه شرایتش نیست اینا رو هم نخور مرد اگه بخوادت هر کاری میکنه

میشناسم کسایی رو که رابطه کامل داشتنو الان چندین ساله دارن زندگی خیلی قشنکی میکنناین به فرهنگ آدما ر ...

عزیزم من خودم رابطه داشتم ازدواج هم کردم البته ن رابطه کامل ولی الان از نظر مردم از من خوشبخت تر کسی نیست اما از باطن زندگیم خودمو خدا خبر داره 

عزیزم من خودم رابطه داشتم ازدواج هم کردم البته ن رابطه کامل ولی الان از نظر مردم از من خوشبخت تر کسی ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

عزیزم من با شوهرم ک در ارتباط بودم بعد گاهی وقتا کنار هم بودیم دیگه حالا ن رابطه کامل  الان از نظر مردم خیلی خوشبختیم ولی خودم میدونم ک خوب نیست و ابن از نشانه های همون رابطه اس 

مثال نمیتونم با ی مرد فامیل حرف بزنم یا اگه ی مرد ازم سوال بپرسه تو جمع چیزی نمیگه ها ولی بعدش ک میام خونه مثلا میکه چرا تو با مرد حرف زدی چرا اون با تو حرف زد یا من دیدم فلانی نگات میکنه یا چرا شالت افتاده بود متوجه نشدی در صورتی ک اصلا اینجور نیس

عزیزم من با شوهرم ک در ارتباط بودم بعد گاهی وقتا کنار هم بودیم دیگه حالا ن رابطه کامل الان از نظر م ...

اها ینی شکاک شده؟ من الان توی رابطه ای هستم

و همینجوزی که شما بودین ماهم هستیم حد و حدود منظورمه

و اینکه اول رابطه خیلی شکاک بود به شدتتت در حدی که دوستام میگفتن مریضیه و باید بره تراپیست

بعد از چند ماه که دیگه خیلی خوب منو شناخت و اعتماد کامل پیدا کرد کلا عوض شد ازین رو به اون رو و. شکاکیش از بین رفت

یعنی از نظر شما بعد از اینکه ازدواج کنیم ممکنه باز برگرده و مثل اون قدیم بشه؟ ایشون خودش قبل من یه رابطه ی بد داشته و خیانت دیده و زمانی که با من وارد رابطه شد دیدش همونجوری بود

اما وقتی که شناخت منو اعتمادش جلب شدو. کاملا عوض شد خودشم میگه تو منو. کلا عوض کردی زندگیمو عوض کردی

اها ینی شکاک شده؟ من الان توی رابطه ای هستمو همینجوزی که شما بودین ماهم هستیم حد و حدود منظورمهو این ...

دقیقا همینجوری عزیزم منم نامزدم‌گاهی وقتا یا تو جمع اصلا نشون نمیده ولی وقتایی ک تنها میشم چیا ک نمیگه بعدشم تو نامزد نکردی ب محض اینکه نامزد کنی ب خدا خیلی خیلی بد میشه اخلاقش الان چونکه ب دستت نیاورده اینجوریه باشه ازدواج کنی میفهمی چی میگم بعدشم من هنوز عقدم خودم مطمئنم عروسی کنم بد ترم میشه 

دقیقا همینجوری عزیزم منم نامزدم‌گاهی وقتا یا تو جمع اصلا نشون نمیده ولی وقتایی ک تنها میشم چیا ک نمی ...

تو اشتباه منو نکن آدم شکاک اصلا درست بشو نیست واقعا بد تر میشه من مثل خواهرتم ی رابطه ک درست نیست ادامه نده ی هفته حداقل ی هفته شاید غصه بخوری ولی بعدش واقعا حالت بهتره زندگی بهتر خواهی داشت بازم خودت میدونی 

دقیقا همینجوری عزیزم منم نامزدم‌گاهی وقتا یا تو جمع اصلا نشون نمیده ولی وقتایی ک تنها میشم چیا ک نمی ...

وای پشمام

هرچند خودمم دور از انتظار نمیدونستم اینارو

خدا به خیر کنه

من واقعا خیلی عاشقشم اصلا نمیتونم به جدا شدن ازش فکر کنم ولی این موردا هم خیلی بدن زندگیو تلخ میکنن😕