2777
2789

یه بنده خدایی که تو سن و سال منه دیگه درواقع حاصل به رابطه نا مشذوع بوده، وفتی زنه باردار میشه برادراش یورش میبرن خونه پسره مجبور له ازدواج مبشن. خیاب دلم میخواد بدونم خود دختره اینو میدونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بیا غیبت دارم 

خواهر زن عموم متاهله بعد شوخرش مسافرت بوده ک ریسش رو اورده خونه خودش مادرشوهره و زن عموم توی خونه میبینشون مرده لخت بوده

ی جنگ شد تو دوتا خوانواده عموم گیر دادخ بود ک منم زنمو طلاق میدم چون خواهر اونه حتما اینم از این کارا میکنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه بنده خدایی که تو سن و سال منه دیگه درواقع حاصل به رابطه نا مشذوع بوده، وفتی زنه باردار میشه برادر ...

یاد یه چیزی افتادم 

بچه هایی که پدر مادرشون از پرورشگاه به سرپرستی گرفتتشون هم سر کنجکاوی بقیه یا سر عصبانیت لحظه ای بقیه یه حرفی بهش میزنن و می‌فهمه جریان سرپرستی گرفته شدنش رو 

و از اون نقطه زندگی خودش و پدر و مادری که بزرگش کردن متلاطم میشه 

گناه دارن 

تو چ خوش‌شانسی ۳ دقیقه بعد تاپیکت کسی تاپیک نذاشتحالا منم ی تاپیک میزارم در کسری از ثانیه شونصد نفر ...

نه بابا حالا منم یه تاپیک مهم از خودم بذارم بزور یه نفر جواب بده

شوهر عمم وقتی با عمم ازدواج کرده 

عمم زن دومش بوده اینو فقط بابام و یکی از عمه هام میدونست 

عمم باز به من گفت 

ولی بابام اصلا دهن لق نیست حتی مامانمم نمیدونست موندم بابام چجوری این همه سال بع کسی نگفته

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻