2777
2789

معلم یه پایه آسونتر(دوم) تو یه روستای حوالی شهر محل رندگیتون(یه ربع تا ۲۰ دقیقه فاصله) کلاس ها کم جمعیت تر امکانات و سطح خانواده ها و بچه ها پایین تر انتطار و توقعات تز شما هم پایین تر 

یا 

معلم به پایه سخت تر(کلاس اول) تو بهترین مدرسه شهر امکانات و سطح خانواده ها بالاتر کلاسا پرجمعیت تر اما نزدیک به خونتون(ده دقیقه نهایتا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا دومی بهتره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

دومی درآمد بیشتد روز معلم کادوی بهتر و پیشرفت کاری وووو کلاس های خصوصی🤪

من دومی رو امتخاب کردم به ایناش فکر نکردم، به این فکر کردم انگیزه منو بیشتر میکنه. به نطرت این که احساس کنم اونجا انکیزه بیشتری دارم دلیل کافی ایه؟ 

من دومی رو امتخاب کردم به ایناش فکر نکردم، به این فکر کردم انگیزه منو بیشتر میکنه. به نطرت این که اح ...

آره بعدم برا ی معلم دوم و اول نداره راحته‌همشون

اگه سال اولی هستی اعتماد بنفست هم میره بالا

فقط با بچه ها مهربون باش و جذبشون کن و بکش کلاس خصوصی تا درآمدتم بالا بره درآمد بالا=انگیزه