2777
2789
عنوان

لبتاب رو میشه به ایرپاد وصل کرد

48 بازدید | 7 پست

میشه ایرپاد رو به لبتاب وصل کرد ؟ کلا بخوام باهاش یه چیزی رو گوش بدم باید از چی استفاده کنم؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اره از بلوتوث وصل کن

اها پس خوبه 

میگم تلگرام رو میشه رو لبتاب وصل کرد؟ باید نسخه ویندوزش رو دانلود کنم؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میشه با بلوتوث وصل میشن احتمالا

باشه مرسی

ااره میشه

باشه مرسی

سلام تاپیک بالایی رو قفل کردی نشد پی ام بفرستم این همه هم نوشتم اما عیب نداره اینجا میفرستم .تاپیک خوندم رد شدم اما دوباره برگشتم پیدات کردم خواستم بگم ببخشید خواهشا حرف منو گوش کن ، من کاری ندارم صابکارت آدم خوبیه بدیه چی هست چی نیست؟ فقط یک کلام بگم خانم مهربونش که قبول کرده تو پیش شوهرش کار کنی و از همه مهمتر تورو برسونه منزلتون درواقع به تو احترام گذاشته و بهت اعتماد کرده هیچ موقع و بهیچ عنوان  بهش خیانت نکن و کار اشتباهی ازت سر نزنه و حرمت و احترام اعتماد اون خانم رو نگه دار و از خط قرمز اون خانم عبور نکن حتی یک کلمه چت باشوهرش، بیرون از محل کار با غیراز صابحکارت اختیار زندگیت دست خودت و هر کاری دوست داری انجام بده  اما از اعتمادی که خانم صاحبکارت به تو کرده سواستفاده نکن و گول نخور تا همیشه سربلند باشی پیش خانم صاحبکارتو و اونو از کارش پشیمون نکنی  و کمرشو نشکنی موفق و خوشبخت باشی.